Muhasebe Hocası
-
Merhaba arkadaşlar ben sadece muhasebe derslerine katılmak için Ankara’da hoca araştırıyorum aklımda iki isim var Themis dersanesinden Alican Dovletov ve Makro akademiden Sinan hoca.
Derslerine katılanlar varsa yorumlarını,fikirlerini alabilir miyim acaba ️ -
Sinan iyidir pişman olmazsın
-
Alican hocayı ismen biliyorum yorum yapamicam
-
Ben sinan hocanın dersine girdim çok net ve düzgün anlaşılır anlatıyodu alican hocayı bilmiyorum ama sinan hoca çok çok iyi muhasebe anlatıyo daha öncesinde yükselişteki köksal hocadan ders aldım fasa fiyosdu
-
@mülakatzedee sinan hoca çok derli toplu anlatıyo ayrıntıları güzel veriyo soruları güzel çözüyo çözdürüyo
-
Sinan Hoca en iyisidir bu işte
-
Alican Hoca artık 4T'de. Anlatımı güzeldir. İyi takip ederseniz muhasebe sorununuz kalmaz. Sinan Hoca'dan almadım ama alanlar ondan da memnun. İmkan varsa deneme amaçlı derslerine girin hocaların öyle seçin zira bazen hocaların tarzları her kişiye iyi gelmeyebiliyor.
-
Sinan hocadan iki kere ders aldım. Kendisinden gayet memnundum.Basit ve anlaşılır dille sıkmadan ders anlatıyor. Şimdiye kadar memnun kalmayani görmedim. Makro dışında, themis ve garantide de muhasebe dersleri veriyor.
Alican hocayı sadece isim olarak duydum. onu da tavsiye ediyorlar. Oda iyidir bence. -
Arkdslar 22 d 11 y yapan bi kişiye muhasebe konusunda ne yapmasını tavsiye edersiniz bir de maliyet muhasebesine hiç bakmasam ne kaybederim? -kurum sınavlarında vs-
Elimde ferhat yıldız cıkmıs sorular numerus bir de stok kitabı var.