2016 Aralık GUY Sınavı
-
@uzman yok o değişti mart oldu
-
Arkadaşlar merhaba,
Gelir Uzman Yardımcılığı için 14/03/2017 ilan tarihi olacak büyük ihtimal. Alımlar referandumdan sonra bilg.
-
@wagner hocam mantık mi yürüttünüz yoksa net bilgi mi?
-
@wagner kaynak?
-
@pomak aynen kardeşim yılmadan devam ayrıca istihdama katkı olsun açıklamasıyla BDDK bile alım yapacakmış o haberi okuduktan sonra yalan yok umutlandım Maliye sessiz kalamaz gibime geliyo Cumhurbaşkanımızın çağrısına
-
@işlergüçler bu sene benim için son zaten yine girerim KPSS ye ama Ağustos da askere gidip özelde iş aramam lazım artık araya birilerini sokarak anca bulurum iş bu yaşta tecrübesizlikle... hakkımızda hayırlısı olsun yıllardır böyle diyoruz ama ne zaman hayırlısı olacak merak ediyorum
-
Mart 1. 2. Gününe şükrediyorduk 14 mart çıktı
-
@wagner kaynagin ne? Bu arada Keskinsoyu eklemistim reddetmis bide arkadaslik istegini kapatmis:(
-
@wagner yoksa siz de mi yetkili bir AĞAbey misiniz?
-
Mevcuttaki ihraçlar dolayısıyla vergi daireleri pek etkilenmedi diyebiliriz. Eğitimde olanlar vardı ve ihraçlar sonunda bu boş kalan yerler hemen dolduruldu. Başkanlıkta durum nedir bilmiyorum ancak 1750 gibi bir rakam olacak alım. Mevcutta var olan personelden yukarıya çıkanlarda oldu ve bu artık sürdürülemez bir durum halini alıyor. Özel sektör yeni atılımlara balayacak ve bunlarla alakalı devletinde vergi konusunda iş yükü artacak bu sebeple alım muhakkak. Tarih konusunda da çok flu değil açıkcası net diyebilirim. Lakin daha önce olması içerdeki karmaşaya bağlı. Devlet tam manasıyla bu işe kanalize olamıyor terör v.s. bunlar alımları dahi etkiliyor. Göreve iadeler oluyor ancak bir defa kırıldı güven bu sebeple alım daha fazla ertelenemeyecek. Devlette gerçekten güvenilecek ve henüz bozulmamış insanlara ihtiyaç bugün daha net ortada. Sınav zor olacak buna eminim. O sebeple derse devam edilmeli. Teşekkür ederim.
-
@wagner çok naziksiniz çok teşekkür ederiz efenim ama bilginiz nerden acaba bide onu öğrenebilirsek çok bahtiyar olucaz hocam biz teşekkür ederiz
-
Gencler yds ye girecek misiniz? 50 almam imkansiz simdide bi korku sardi sart kosarlar bisey olur yine girsemmi diye bilemedim
-
Mart başı duyumları mart ortasına çekmiş durumdayız. Nisancıların gelişi yakındır..
-
Bütün duyumlar 2500-2800 iken siz 1750 diyorsunuz @wagner
-
Mart 15 de ilan gelse sınav nisan sonu e zaten kpss 22 Mayıs da ne anladım ben bu işten biz böyle ilan beklerken GK gy yi bosladik kpss de sıkıntıya girecek kafam tam çöplük oldu yeminle
-
Maliye'den yetkili biri çıkıp küfür etse bundan daha iyi.Her ay ilan bekleyen bir sürü insan,birileri geliyor(gerçek yada yalan) ilan önümüzdeki ayın 15 diyor ve bekliyoruz o güne yaklaşırken o bir ay daha erteleniyor.Ben temmuzdan beri bekliyorum bu sınavı ocak 2016 beri bekleyen arkadaşlar var ve hep aynı muhabbet ve her duyumun sonu''İlan gelecek arkadaşlar çalışmayı bırakmayın''...
-
Duyum değil sadece tahmin, 2500-2800 sayısı duyanların yanlış duyduğunu değil ama bu sayının tüm maliye alımı sayısı olduğunun kanaatindeyim. İçinde vergi müfettişi, maliye uzmanı, defterdar uzmanı, gelir uzmanı ve diğer memur alımlarının olduğunu düşünüyorum. 1750 guy olma ihtimali benim düşündüğüm gibiyse olabilir. Tekrarlıyorum duyum değil, tahmin
-
Personel konusunda daralmaya gidiyor devlet bunu biliyoruz. Dediğiniz rakamlar olursa ne ala ancak 1750 rakamında genel bir kanı var. Meclisten aldığım bilgidir. Hakkınızda hayırlısı olur umarım.
-
@wagner hocam kesin diyebilir miyiz buna ve zor olacağı konusu sizin tahmininiz mi?
-
Şahsen banada bir çırpıda 2800 ü kullanmazlar gibime geliyor. helede 10 kat muhabbeti olursa 28000 kişiyi nasıl sınava sokacaklar ki?