2016 Aralık GUY Sınavı
-
@aksaçlı bnce değişen maddeler olur. sınava yakın toplayan olur bende bilmiom:)
-
@ddguy valla nasıl yüklenir ben de bilmiyorum ki
-
@kozexpo biraz daha bekliyorum o vakit elbet düşer
-
@keynesin-amcası hocam sen foto yüklemestin nasıl yaptın onu
-
Bende var değişikliklerin bi kısmı
-
Güncel değişmelerle Ohal'le alakalı karşılaştığım fotosunu cektiğim bi kaç bilgi bende de var. Pc den girince atmaya çalışırım.
-
en önemlisi tirk değişikliği sanırım.
-
Facebook ta okudum yeni bir duyum varmış gelir uzmanlığı vergi uzmanlığı oluyormuş ayrıca gelir uzmanları mahkemelik olmuş felan bu yüzden naci bey tavır yapiyor gibi şeyler yazmışlar ne kadar doğru hiç bilmiyorum
-
arkadaşlar sınava dogru face te falan yazıyolar toplu halde ordan alın bence son zamanlarda baksanız yeter parça parça şimdi uğrasmayın derim yine de siz bilirsinz
-
Herkesten özür diliyorum ama @aksaçlı hariç
-
@Siyocu 2016 Aralık GUY Sınavı içinde söyledi:
arkadaşlar sınava dogru face te falan yazıyolar toplu halde ordan alın bence son zamanlarda baksanız yeter parça parça şimdi uğrasmayın derim yine de siz bilirsinz
Sen ne dersen o siyocu kardeşim
-
@Grimmjow insallah diyelim ozelde cok zor daha senin zamanin var ama karamsar olma muhakkak kendine bi alternatif yarat benim gibi yapma
-
-
Bilgisayardan anca resim yüklersin @ddguy
-
Özlem Pala beğenmiş bence inceden sesimizi duyurmaya başladık @pomak ın okunması filan bu hızla devam edersek bi sonuç alırız belki
-
@lucass daha fazla sesimizi duyurmamız gerekiyor yoksa onunan 1 twitle alt yazıda geçen birkaç twitle amacımıza ulaşamayız.
-
@pomak hocam ne yapılması gerekiyorsa sen bize de yeter ki elimizden geleni yaparız
-
Bencede hergün tweet atalim gündeme giremezsek bile hergün bir kisi de olsa sesimiz duyulur
-
Bence Tgrt deki Günbiterken programı sunucusuna Geçerlilik düştü ilan gelmedi pua lar yanacak yetkililer sesimizi duysun gibisinden derdimizi kısaca anlatabileceğimiz metin yollayıp canlı yayında okutabiliriz. Baskı kurabilirsek dillendirebilir bence.
-
arkadaşlar merhaba uuzun süredir takip edemedim. bi ara şubat duyumları vardı hala beklemedemiyiz?