ingiltere premier ligi
-
Forumda premier lig seven takip eden var mıdır? bizim süper ligi izlerken gram zevk almıyorum adeta etimden et sökülüyor. bu sezon liverpool şampiyon olur mu?
-
Şampiyon City olur Liverpool bir yolunu bulur kaybeder
-
@araskar benim de düşüncem benzer yönde... Neden bu Liverpool illaki bahtsız bedeviyi oynuyor.
-
Şanlı Tottenham'dan sürpriz bekliyorum
-
Sterling ve aguero üst düzey performans sergiliyor, takımda formda, sürekli ilk 11 oynayan 3-4 oyuncu zaten şampiyonluğu getiriyor.
Tabi bir şartla sürekli 11 oynayan çok kötü topçunuz yoksa. Bu tanıma uyan Liverpool oyuncusu mevcut. En başta Ali Ece’nin vageçilmezi -
@kml old trafford deplasmanından sonra Liverpool'un fikstür iyi aslında, arkadaşın dediği gibi Liverpool bir yolunu bulur, olamamak için
-
@evandro lovren o kadar kötü değil ya seri A stoperi. İzafi...
-
Manchester united sezon sonu ipi göğüsler.
-
liverpool biraz zor şampiyon olur city alır
-
Eskiden premier lig daha fazla keyif veriyordu. Arsenal özelinde konuşalım. Henry vardı ayağına top geldiğinde heyecanlanırdık. Pires, Viera Lumberg, Berckham vardı. Manchester United önceden bu kadar güçsüz değildi. Alex Ferguson gittikten sonra, takımın başına Mourinho bile geldi ama çöküşü engelleyemedi. Yine Chelseade Lambart,Drogba; Liverpoolda Gerard vs. vardı. Sadece premier lig de değil. İtalya ligi çekişmeliydi. İnterde Rivaldo, Adriano, Ronaldo, Figo; Milanda Shevchenko, İnzaghi, Seedorf vardı. Bu takımları yenmek kolay değildi. Yani sayısız iyi futbolcu vardı. Saysak bitmez yani.:) Artık öyle iyi futbolcular çıkmıyor fazla. Hepsi standart bence. (Messi,C. Ronaldo hariç) Eskisi kadar maç izlemiyorum artık.
-
@872 güzel değerlendirmişsin hocam. Bana biraz futbolda arap etkisi gibi geliyor. Üretmeden tüketmeye alışmışlar, altyapıya yatırmadan basıp parayı oyuncuyu alıyor. City gibi bir kulüp oyuncu yetiştirmiyor mesela.
-
@kml aynen hocam. Psg M. City lig dışında başarılı değiller zaten. Ceyrek finalin ötesini göremiyorlar şampiyonlar liginde. Arap sermayesi herşeye çözüm olmuyor maalesef.
-
Hep merak ederim Real madrid ve Barcelona'yı İngiltere Ligine getirsek kaçıncı bitirirler sezonu. Footbal manager de denedim 4 sezon boyunca şampiyon olamadılar.
-
@kartel06 ikisi de o düzeyde bir maratona hazır değil. Kupa takımı, ispanya liginde çoğu takım championship seviyesinde top oynuyor.