GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ MESLEĞİ
-
@antimülakat mecbur öyle yapıcam bende başka çare yok gibi hayırlısı artık yinede sağolun cevabınız için...
-
30 yaş için zor mu acaba buradan başlamak
-
@iktisatsever neden zor olsun hocam? Önemli olan istekli girmek bu işe. Dediğim gibi kimseyi aç bırakmaz bu meslek. Hele ki bira mevzuata hekim kişiler üstad olarak anılıyor, üstüne bir de organizasyon ile mevzuatı eklerseniz pir ilan edilirsiniz, müritleriniz olur.
-
Durup dururken aklımı çeldiniz ha
-
@Antimülakat o kadar anlattı yok mu bu yola baş koyan
-
Benimde geçen ay bir mülakat görüşmem oldu geri dönüş yapılmadı maaş kısmına 2500 TL yazmıştım orda hata ettim sanırım
-
@bynkeynes Hocam yeni başlayanlar 2500-3000 arası başlıyormuş normal istediğiniz ücret. Hangi il için nereden yaptınız başvuruyu?
-
Arkadaşın dediği B karne stajı için sanırım staj için 2500 tl vermezler kolay kolay.
-
@uzmanyrdd bir kaç tane müşavir yardımcısı ile konuştum Ankara için ücret bu şekilde olur dedi başlangıç için.
-
@onuktekin Eğer B karne sahibi bile olmadan, işi bilmeden o kadar veriyorlarsa çok iyiymiş gerçekten..
-
Ben im de kafama yatti bu is dun aksamdan beri internette bakiyorum nasil yapilir ne yapmam gerekir atilan cv lere falan ama ingilizce olmadan olmaz mi
-
Bursa icin ucret ne kadar olur asgari falan mi ve nasil alinir bu stajerler sadece cv mi birakilacak
-
şimdi önce stajyer olup sonra mı sınava giriyoruz, yoksa önce sınavı kazanıp sonra mı stajyer oluyoruz ?
-
@uzmanyrdd Hocam aslında olması gereken bu ama bize garip geliyor.
-
@onuktekin sen bu konuya hakimsin daha onceden staj mi yaptin acaba
-
@hakhukukadalet Biraz araştırma yaptım ama konuya hakimim diyemem. Staj yapmadım.
-
@pavilio Aynen öyle hocam. Staja başlanan yılın sonundan itibaren 1 yıl sonra sınava girilebiliyor. Örneğin şimdi başlamanız durumunda 2020 aralık sınavına girebilirsiniz. Senede bir sınav oluyor.
-
@onuktekin staj yeri bulmak icin ne yapmaliyim ne gibi yetkinlikler istenir
-
@hakhukukadalet Lojistik ve gümrük müşavirliği firmalarının sitelerinden başvuru yapabilirsiniz. Gümrük müşavirliklerine doğrudan gidebilirsiniz. Müşavirler derneğine cv bırakabilirsiniz. Kariyer net de öykü şirketler grubu ilanı var ona bakabilirsiniz. Yine kariyer net üzerinden ithalat ihracat elemanı doye aratıp ilanlara bakabilirsiniz. Fakat kariyer net üzerinden başvuru yaptıktan sonta şirketin sitesinden de yapabiliyorsanız başvuru yapın. Her yolu denemek lazım. Siyasi bir tanıdık varsa belki daha çabuk bulursunuz.
-
@hakhukukadalet ingilizceniz varsa üstüne ispanyolca,rusça gibi bir dil biliyorsanız çabuk bulursunuz. Yetiştirip yurtdışı operasyonlarına gönderen firmalar var.