Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı 2019
-
@öğrenci sağolun hocam. Evet öyle. Gerçi kafam biraz karıştı ptt konusunda. Maaş 7000 bin olacak söylentisi var
-
@rootofallevil inşallah hocam. İnancı kaybetmeyin süreç kolay değil. Ama sonunda olacağına varıyor. 5 mülakat elenmesi sonrası oldu benim burasi. Hayırlısı olsun hakkınızda hocam
-
@ahmet-tahsin valla o söylenti benim de kafamı karıştırdı( tika oldu benim). De botas 6.300 veriyormus ptt de bu kadar verir gibi geliyor bana
-
@snickers hocam size de Tebrikler bu arada
-
@öğrenci eyvallah hocam sağolun yakın zamanlarda oldu ikimize de başarılar dilerim hocam size de
-
@öğrenci tika da merkezi uzmanlık mı
-
@ahmet-tahsin evet merkezi uzmanlık hocam
-
@öğrenci ptt en az o kadar verir ki cok iyi yerlerde lojmanlari misafirhaneleri var diye biliyorum ben
-
@ahmet-tahsin eyvallah hocam,Bu arada PTT felan düşünmeyin bence.Bir iktisatçının çalışabileceği ve gelecek anlamda en güzel şekilde ilerleyebileceği nadir kurumlardan birisidir Sanayi..Özellikle bir de Sanayi İktisadi alanında(Teknoloji 4.0) master doktora yaparsanız piyasalarda aranan iktisatçı,yönetici olursunuz.Her şey maaş değil,kariyer daha önemlidir..
-
@Ahmet-tahsin Hocam, tebrik ederim. @Akademili @RootofAllEvil Darısı başınıza arkadaşlar. Maaşın 7000 bin lira olacağını sanmıyorum PTT için ( nerden böyle bir iddia edindiniz?) ama 6000 kesin olur. Yds ile birlikte 7000 civarı olur o kesin. @spartalı Hocam 6350 en az derken bir malumatınız mı var?
-
@akademili eyvallah hocam haklısın
-
@bluephantom hocam zaten kesin değil duyum, tahmin yoksa resmi bişey değil. Merkezi uzman 5500 alırken ptt nin 7000 bin olması bana da olası gelmiyor
-
@bluephantom ptt den biriyle görüşmüştüm hocam tabii arayip teyit almakta fayfa var.
-
@ahmet-tahsin @snickers surecin devami ile ilgili bilginiz var mi? Evrak teslimi olucak mi, ne zaman calismaya baslariz vs?
-
@yesilcay illaki olacak hocam yönetmelikte yazıyor. İtiraz süresi var 7 gün sanırım tebligat için onu bekliyorlar. Aslında bir watsup grubu kursak iyi olur
-
@ahmet-tahsin siteye duyuru gelmis.
-
@yesilcay sağolun hocam. Çok şükür belgeleri elden götürmeye gerek yok hepsi sistem üzeri halediliyor.
-
@ahmet-tahsin henuz sisteme girmedim ben aksama bakacagim. Bu arada watsapp grubu var mi ya da grup olacak kadar kisi var miyiz burda acaba
-
@yesilcay yok hocam. Ben kuralım dedim ama kimse yok galiba.
-
Arkadaşlar watsup grubu kuruldu. Gitmek isteyen arkadaşlar mesaj atsın