2019 CB İLETİŞİM UZMAN YARDIMCILIĞI YAZILI SINAV PLATFORMU
-
Sınav sonuçları açıklandığına göre, kazananları buraya davet edelim. Gerçi henüz kazanan bir kişi bile yazmış değil ama biz yinede davet edelim. CB İletişim Uzman Yardımcılığı yazılı sınav bilgi paylaşım platformu.
-
Benim 76 D , 24 Y hocam
-
Benim de 76 hocam ama daha yazılı sınav yok mu, kaç kişi kaldı acaba sınava inşallah açıklarlar sayıları
-
Bir tane daha yazılı sınav var. Hemen ne mülakatı ya..
-
Benim de 75 doğru. Herhangi bir sıralama yok. Ayın 25'ine kadar sitedeki istenen belgeleri atmayı unutmayın arkadaşlar bu arada .
-
Iibf hukuk kaçla kapattı acaba ?
-
Benimde 76 iibf
-
Pardon dostlar bir an sizleri yazılı sınavdan da geçirip, mülakata bıraktım. Neyse belki de nasibiniz öyle olacak. Sınavı kazanarak burada yer alan herkes mülakata hak kazanacak. Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden.
-
Yazılı sınav konuları uluslararası hukuk, tdp, siyasi tarih vs. mi olacak yoksa alandan kasıt iktisat hukuk gibi genel başlıklar mı ? Ben gerekli bilgiye ulaşamadım telefonlar da açılmadı. Fikri olan var mı acaba ?
-
Yazılı sınav için ben de arayıp sordum, daha tarihin belli olmadığını, konuların ve tarihin sitede aynı şekilde yayınlanacağını söylediler
-
71 doğru 29 yanlış.
Ayın 25 ine kadar belgeler için süre verdiklerine göre ondan önce sınav tarihi açıklanmaz sanırım. Umarım konular bir an önce belli olur da biz de neye çalışacağımızı biliriz. -
Daha önce kurumun adı basın enformasyondu 2012 soruları linktedir kamu ve uluslararası dersleri var fikir verebilir
-
@aslan-reyiz çok teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar listeye giremedim girenlere başarılar sonav nasıl oluyo klasik mi
-
Arkadaşlar evrakları gönderdiği maile cevap alam var mı? Mailin gidip gitmediğini nasıl teyit edebiliriz acaba
-
Form elle doldurulup taratılıp mı gönderilicek yoksa bilgisayar üzerinden mi yapılacak arkadaşlar?
-
@aslan-reyiz çok teşekkür ederiz
-
Arkadaşlar belgeyi nasıl doldurdunuz elle mi yoksa bilgisayar üzerinden mi
-
maille gönderilecek belgeyi niye elle dolduralım
-
@aysese e maille gönderilecek belgeyi niye elle dolduralım