Eğitim Kadrosu Karşılaştırma
-
Bu iki kadrodan hangisini tercih etmemi tavsiye edersiniz? -
@ercu ilk listedeki hangi dershane?
-
-
Yok mu hiç fikri olan
-
@ercu ilk grup kaymakmlık ve ysk seçim müdür alımlarında iyi iş çıkardı.
-
@ercu, içinde söyledi: Eğitim Kadrosu Karşılaştırma
Yok mu hiç fikri olan
Son bir kez daha sorayım aynı soruyu.
-
Zakir hoca iyidir maliyeyi ondan öğrenmiştim. Fakat diğer hocalar hakkında malumatım yok.
-
Emel aksaç çok kötü. 4lü yü ondan almıştım
-
Nezihe Hatun'un olduğu bir grup her türlü kaybeder. Kendisi hukukçu bile değildir. ''Şu kısım, bu seneki sınavda 37. soru olarak karşınıza çıkacak.'' gibisinden atıp tutmaları meşhurdur.
-
Zakir erin ve nezih hatundan ders aldım Zakir hoca iyidir , nezihe hatundan ise hiç mi hiç memnun değildim.
-
Zakir hocanın öğrencisiyim +1. Zakir hoca çok iyidir, 0 maliye ile başlayan kişilere (şekil A- ben) çok emeği olmuştur, Allah razı olsun. Ama sanırım bu listeler sanal dersler. Ben kizilaydaki dershanesine gitmiştim, oradan biliyorum kendisini. Diğer hocalar hakkında hiçbir fikrim yok.
-
Aynur simer den medeni aldım musa hocadann tekrar derslerine grsmtm çok iyi kesinlikle. Özellikle Aynur hoca medeni de tektir
-
hepinize çok teşekkür ederim. ilk kadroyu seçtim. sorubankasi. net indirim kodu da vermişlerdi diğer konudan. sistem güzel görünüyor ilk izlenim olarak. artık sınav sonrası yazarım diğer konuya detaylıca.
-
Bu arada ufak bi güncelleme yapayım belki merak eden vardır.
2-3 hoca dışında iyiler şimdilik.
Meteryaller güzel.
Ancak kimi hocalar - örn maliye özgür - güncel takip etmiyor. 3 4 ay önce olmuş değişiklikten bile bi haber.
Kamp ücretsiz denildi, ama değil.
Rehberlik, tekrar, soru çözümü de şu an için yok gibi bir şey.
Dershaneye göre ucuz evet ama vadettiklerinin %60 70 i anca gerçek diyebilirim. -
İleti düzenlenmiştir.
-
Sınav falan bitti gelelim kurs nasıldı kısmına.
Günceli takip etmeyen hocalar, kendi yazdığını yanlış çözenler, yıllardır her yerde a diye anlatılanı b diye anlatan ve bunda ısrar eden garip hocalar, sizin netinizi değil kendisinin kaç soru tutturacağını önemseyen tipler, ders programının durup durup değişmesi ve bundan en son sizin haberinizin olması gibi 'ufak' sıkıntıları var. Online mantığı güzel ancak bir daha buradan almam bu hizmeti, büyük eşeklik ettim.