Şu yaş işine bi ayar çekseler güzel olur aslında. Daha var benim için ama böyle elene elene sınava gire gire çok hızlı yaklaşacakmışım gibi hissediyorum o sınıra.
Ercu tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Hakim Yardımcılığı
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
bu emek var emek diye dolaşan nohutçu fan club niyeyse bunları görmez
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
Bu saçma sapan süreçten iyice yoruldum. Artık iktisat maliye falan görmeye dayanabileceğimi sanmıyorum.
-
RE: 2019 ekonomik krizi
Pamukkale tercih edilebilecek birkaç firmadan biriydi benim için. Yıllarca kullanıp da genel olarak memnun kaldığım ender firmalardandı. Yazık oldu umarım toparlarlar bir şekilde.
-
RE: 22 ŞUBAT 2019 KendiSesinOl İİBF Atatürk Kültür Merkezi Basın Açıklaması!
Ankara'da değilim ancak maddi durumları vs ayarlayabilirsem sadece bunun için günübirlik gitmeyi düşünüyorum. Ankara'da olup da gerçekten ciddi bir bahanesi olmayıp katılmamazlık edenlerin sonra kadro yok, ilan gelmiyor vs diye dert yanmaya yüzleri olmamalı.
-
RE: Referans Mektubu İşleri
@antimülakat @ghamul1 valla benim mezuniyetim tam 15 temmuz sonrasına denk gelmişti. hocalar bayağı bir çekiniyordu referans mektubu vermeye. hatta açık açık söylemişti birkaçı bir süre bizden talep etmeyin belki fetöcüsünüz ne bilelim kendimizi yakmayalım falan demişlerdi. hoş bize bunu söyleyen adam ilk khk ile atıldı ya neyse.
memlekkette tamamen formalite, dışarıya özenme büyük ölçüde ama yurtdışı başvurularında oldukça önemli bir etken. -
RE: T.C. Dışişleri Bakanlığı Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı Duyurusu, 28 Aralık 2018
@hegia-sophia e yds ya da yds hiçbiri toefl gibi bir sınavla denk olamaz. toefl da bütün dil edenim becerileri var - okuma konuşma dinleme yazma -
-
RE: Güvenlik soruşturması
@antimülakat otel kayıtlarının veri tabanı var. düzenli kayıt vermemeyi göza alacak işletme yok şu an memlekette. eski bir resepsiyonist olarak söylüyorum. bize de geliyordu abi şimdi benim kaydı girmesen vs diyen tipler de ne benim ne şefin ne de başkasının cesareti oluyordu buna.
-
RE: YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
@Kızıl-Elma hocam takip için tek siteden takip ederseniz kaçırabildiğiniz olabilir. bazen atlıyor kimi ilanları bazı siteler. zaten 3 5 tane site var bu ilanları derleyip toplayan. hepsini her gün takip edin derim. en garanti yol bu.
-
RE: ÖSYM: Anahtar, ulaşım kartı ve para serbest oluyor
Bayram değil seyran değil ösym öğrenci için iyi bir şey yapıyor.
Ercu tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2019/3 Aralık YDS
@Blueberry aldığım yer tamamen reklama odaklanmış içi boş bi yerdi. yoksa online eğitimle ilgili değil sıkıntım.
-
RE: KPSS A GRUBU ONLINE DERS ÖNERİR MİSİNİZ?
@cmmnder sorabilirsin hocam mobilden mesaj atamadım
-
hazırlık bilimsel hazırlık mı?
benim bildiğim bilimsel hazırlıkta kyk olayı yok. -
Uzaktan Eğitim / 2020
A ve B ikilisi için kendi tutturacağı soruları değil de öğrenclerinin kaç net yapacağını umursayan, güncel mevzuatı takip eden hocaların olduğu sistemi arıyorum. Geçen sene aldığım yerden pek memnun kalmadım. Adını yazmak doğru mu bilmiyorum. Bu sene aklımda;
themis uzem, murat, aksoy uzem, tekuzem var.
Hangisinden uzak durayım, hangisi iyidir, iyi olabilir.
Dershane ortamından nefret ettiğim için gene bu yolu seçmeyi istiyorum ancak geçen sene yaşadığım saçmalıkları da yaşamak istemiyorum. -
RE: Tezsiz Yl Meazunlarına Öğretim Görevlisi Olma İmkanı
çok şey denir de boşver.
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
gene küfredip küfredip kurs baktığım döneme girdim. zerre istemiyorum bu kpss belasıyla tekrar uğraşmak ama bütün kapılar oraya çıkıyor.
-
RE: ALES sorularını değerlendirelim.
türkçe öncekilere göre biraz daha yapılabilir geldi bana özellikle mantık kısmı. gene sayısal mantık da biraz daha insaflı davranmışlar onun haricinde mat standarttı diyebilirim. ama lanet zaman sorunu bitmiyor.
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
sadece aöf mezunu olan kaymakam görmedim, duymadım. ha ikinci üni vs olarak okumuş gördüm ya da dgs için okumuş gibi durumlar.
-
@Kızıl-Elma hocam takip için tek siteden takip ederseniz kaçırabildiğiniz olabilir. bazen atlıyor kimi ilanları bazı siteler. zaten 3 5 tane site var bu ilanları derleyip toplayan. hepsini her gün takip edin derim. en garanti yol bu.
-
RE: 2019/3 Aralık YDS
ben gözüme modadil i kestirdim gözüme ama emin olamıyorum daha önce kpss için online almıştım ve pişman olmuştum. kursa gitmek falan da çok rahatsız edici geliyor artık ama bilmiyorum.
toefl için var mı hiç online kurs denk geldiniz mi özellikle yazma konuşma yetenekleri üzerine çalışmak istiyorum.