TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

ALES sorularını değerlendirelim.

ALES
    ales sorularını
    5
    7
    692
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hstudies Son düzenleyen:

Zaman yine yetişmedi ve sayısal kısımda mantık sorularının sayısı ve zorluğu artmıştı sanki. Bir sonraki ales’e başvuru yapacağım mecburen.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        füreya Son düzenleyen:

Bence türkçe kısa sorular olmasına rağmen şıkları oldukça çeldiriciydi. Evet cevap bu derken tam, aklım başka şıkka da pek çok kez kaydı🙄 türkçeden sonra matematiğe geçtim ve 22 soru işaretledikten sonra zaten sınav bitti🤦🏻‍♀️

• F
          füreya Son düzenleyen:

Matematik türkçe çözmeyeli epey olmuştu. Kasıma başvuracağım sanırım. Belki vakit buldukça biraz soru da çözer öyle girerim bu seferde

• H
            hstudies Son düzenleyen: hstudies

Hocam ben de maalesef yalnızca 20 soru çözebildim matematik kısmında. Diğer forumlarda da yorumlar benzer. “Akademik sınav ticareti” denilen bir gerçek var artık ne yazık ki ve sırf bu yüzden sorular giderek daha da zorlaşıyor diye düşünüyorum şahsen.

• I
              iühf19 Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

Bana matematik kolay geldi. Türkçe'yi hızlı çözmeye çalıştım. Umarım çok yanlış gelmez.

• E
                Ercu Son düzenleyen:

türkçe öncekilere göre biraz daha yapılabilir geldi bana özellikle mantık kısmı. gene sayısal mantık da biraz daha insaflı davranmışlar onun haricinde mat standarttı diyebilirim. ama lanet zaman sorunu bitmiyor.

• Antimülakat
                  Antimülakat Son düzenleyen:

Sorular günden güne değişiyor. Anlaşılması güç ve çeldirici şıklarla dolu paragraflar işleri iyiden iyiye zora sokuyor. Bu anlamda Türkçe soruları matematik için süreyi iyiden iyiye azaltıyor.

• 1 / 1
                  • İlk ileti
                    Son ileti