Yakışıklı ve Ünlü İş Adamı Nadir Kerem Dağ Kimdir? Nadir Kerem Dağ'ın Biyografisi
-
Dr. Nadir Kerem Dağ, Malatyadoğumlu iş adamı, diş hekimi, araştırma görevlisi.
İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya'da tamamlayan Dağ, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te bulunan "European University of Macedonia"da diş hekimliği fakültesinde eğitim görmüştür. European University Macedonia'da bir süre klinik araştırma görevlisi olarak çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönüş yapmıştır.
6 senelik yurtdışı tecrübesinden sonra 2016 yılında, Dağ ailesinin şirketler grubuna yönetim kurulu üyesi olarak dahil olmuş, 2017 yılında lüks aksesuar markası "Portalusso"nun kurucusu olarak görev almış, 2018 yılında ise bayan moda ve aksesuar markası "Klen"in kurulumunda yer almıştır. Şuanda aktif olarak Portalusso'nun CEO'su ve Klen'in yönetim kurulu üyesi olarak görevini sürdürmektedir.
İyi düzeyde İngilizce ve Makedonca bilmektedir.
-
@sincerly peki.
-
@sincerly ee ?
-
Amaç?
Ve ekşi sözlük kalıbı olarak “bundan bize ne olması?” -
-
"I hope you always find a reason to smile."
eheheheh -
@sincerly yani ?
-
Merak ettim baktım kim diye. Bu metnin aynısı var başka sitelerde de. Bakalım haberlerde dolandırıcı olarak görebilecek miyiz.
-
@onuktekin ilginçmiş Hocam bakalım altından ne çıkacak bunun
-
'' Kim lan bu Erol Egemen? ''
-
Kendisidir belki. Bence durun bakalım altında ne çıkacak bekleyip görelim?
-
System32.dll
-
Yakışıklı ? Ünlü ?
-
Kpss'si kaçmış?
-
Ünlü E, Ünsüz S, Ünlü İ, Ünsüz K, ... diye devam etmiyor muydu o???
-
Nadir sen misin ?
-
Ünlüyüm,
Yakışıklıyım
Ama iş adamı değilim Nadir kusura bakma sana layık olamadık. -
@antimülakat Bi de FıSTıKÇı ŞaHaP vardı o noldu?
-
Bunu mu demek istediniz? Edirneli misiniz?
-
Normalde arkadaşlar kimsenin mesajını ifşalamak gibi bir huyum yoktur doğruda bulmam ama bu mesajı bana atan terbiyesiz hakkında takdiri size bırakıyorum.