Silahlı Kuvvetler Uzman Yardımcılığı Alımı
-
@mastodon aynen bana da verdi aynı hatayı.
-
Bana da 2018 sonbahar YDS'sinden 81,25 puanım olmasına rağmen dil kriterini karşılamıyorsunuz uyarısı veriyor. Tercih yaptırmıyor sistem.
-
Siteye fotoğraf yüklemek gerekli midir?
-
Evet arkadaşlar bu başlığı canlandırayım .
Kaç kişi başvurdu buraya görelim. 15 mart'tan ne kadar sonra açıklanır acaba bilrn var mı?
-
@cyberthought +1 (Uluslararası İlişkiler)
Ben daha çok açıklandığında mülakat için ne kadar süre verirler onu merak ediyorum.
İş ve hakları/imkanları konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa da dinlemeyi çok isterim, nedense fazla bilgi yok.
-
meslek hakkında bilgimiz yok maalesef.Ben 80 küsürle kamu yönetimi bölümünden başvurdum.Başvuru az gibi geldi bana.Belki gelebilir bana da bayağı sessiz çünkü ortalık
-
Arkadaslar aradığınız bilgiler mevzuatta yazıyor.
Az kişi başvurdu sanırım. Ama yine aynı adamlar önüme geçerse kafayı yerim bu sefer artık.
15 mart'tan kaç gün sonra açıklanır acaba bilen var mı?
-
Silahlı kuvvetler uzman yard. Yönetmeliği
Ya buraya gireceğim ya da artık kışla yolu gözüktü bana.
-
@cyberthought hocam burda kastettiğimiz çalışma şartları ve kariyer uzmanlığı için güzel bir meslek olup olmadığı,lojman imkanı var mı gibi hususlar.
-
Maliyeden başvuran arkadaşlarının puanı ne
-
@cyberthought genelde az yazılan ilanların puanları yüksek kapatıyor. Herkes pusuda.
-
Bugün ayın 22 si ve hala açıklanmadı, ne zaman açıklarlar acaba?
-
@öfkeli 17.00 i bekliyorum. Açıkĺanmazsa artık nisanı bulur heralde. Bekle bekle ömrümüzü yediler. Topu topu 30 kişi açıklanacak.
-
@cyberthought Hakikaten ya! Sınav Sonucu değil ki değerlendirmek uzun sürüyor diyelim. Alt tarafı puana göre sıralayacaklar. Bunu bu kadar uzun sürdürüyorlarsa mülakat sonuçlarını açıklamaları ne kadar sürer düşünmek istemiyorum.
-
@öfkeli tüm süreç eylülü bulur büyük ihtimal.
-
Mülakat listesini Anadolu Ajansı hazırlıyor sanırım.
-
mülakatı girmeyi hak edenler ne zaman açıklanır.
-
15 Mart geçti. 15 Nisan da. Ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı?
-
Allah aşkına ne zaman sonuçlanacak bu alım? Bir mülakat listesi hazırlamak bu kadar zor olmamalı ya. Hasbelkader mülakata kalsak 3 ay da onun sonuçlanmasını bekleriz bu gidişle. Ne bir üst sınır var açıklama için ne belli bir tarih, sinir bozuyorlar.
-
Memur alımı için ön başvuru sonuçları açıklanmış, bunun da eli kulağından sanırım.