2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
-
Dostum sube diye ozellikle belirtilmis.Adli sicil gibi edevletten kabulu olsaydi belirtirlerdi.
-
@daffy-duck ben aradım e-devletten askerlek durum belgesini kabul ediyorlarmış
-
Bddk tekrar ne zaman alıma çıkar acaba
-
Arkadaşlar uzman yardımcılığını kazandıktan sonra murakıplık sınavı için şansımızı denersek mülakata kaldığımız takdirde dezavantajı olur mu halihazırda kurumda çalıştığımız için. Şimdiden teşekkürler
-
@oz1992 her yıl aralık ayında sınavı oluyor yani genel olarak diyeyim ne olur ne olmaz
-
@zeyhan Tabii dezavantaj olmaz merak etmeyin
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları yapıldı mı? Ne zaman başlanacağına dair bir bilgi var mı?
-
@bellatrix tahmini olarak söylüyorum. Çalışmayanlar için bayram sonrası çalışanlar ikin takriben 1 ay sonra
-
Gvsler coktan yapildi diye biliyorum. Bayram sonrasinda belli olacak diye forumdan bir arkadas söylemişti.
-
bddk toplam kaç kişi atandı
-
@adam-simith iibf-sbf mezunları olarak toplamda 39 kişi atandı
-
Göreve başlama tarihi hakkında bilgi edinen oldu mu?
-
@milagros bayramdan sonraki hafta davet etmeyi dusunuyoruz denildi bana dun aradigimda
-
Arkadaşlar 17 Haziran haftasında göreve başlayacaksınız, başka kamu kurumlarında çalışanlar muvafakata bağlı olarak daha gecikmeli gelebilirler. Daha önce çalışmayanlar veya özel sektörde çalışanlar ilk gelenler olacaklar. Bizim zamanımızda aylarca kurumda otururduk ancak artık göreve başladıktan sonra 2 hafta içerisinde yemin edersiniz, Temmuz'un ilk ya da ikinci haftasında ise bankalarınız belirlenir diye düşünüyorum.
-
Arkadaslar iyi bayramlar bir sorum olcak bilisim uzmanlari merkez binadami calisiyor? Ev tutacamda bilgisi oln varmi?
-
Ne zaman başlanacağına dair güncel bilgisi olan var mı?
-
Tebligatlar gönderilmeye başlandı mı? Kendisine tebligat gelen var mı ?
-
Arkadaşlar işe başlayan oldu mu ya da bu konuda duyumu olan var mı?
-
@berkering kurum aramaları başladı. İşe başlayan olmuştur diye düşünüyorum.
-
Yeni alımla ilgili bilgisi olan var mı? Kpss den önce mi yoksa sonra mı gelecek ilân