@fc-real-gdp istanbul hukuk mezunuyum (iyi sayılırsa) başarısız benim de.
bellatrix tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: YSK seçim müdürü alımı 2018
-
RE: BİLİŞİM UZMAN YARDIMCISI ALIMI 2018
@beveridge-eğrisi ben de arıyorum ULUSLARARASI HUKUK NOTU
-
RE: Bu Uzlaştırmacı Eğitimi hakkında bir bilgisi olan var mı arkadaşlar nedir ne değildir?
@escobar_p ve ulaşsanız dahi genelde mağdur taraf uzlaşmal istemiyor, istese bile sizi anlamıyor imzalamak istemiyor. O nedenle biraz zor ve sıkıntılı. Ek gelir amacı ile yapılabilir.
-
RE: 2018 BDDK Murakıp Yardımcılığı, Uzman Yardımcılığı İlanı (150 Kişi)
@hepsınav hocam metroya binin yenikapıda hacıosman metrosuna aktarma yapın. Garettepede inin. Ordan yürüme mesafesi. Yanlış hatırlamıyırsam böyle idi.
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@elifd ya da herhangi bir kurum sınavı oldu mu Boğaziçi Üniversitesinin hazırladığı?
-
@muhalba ilan istanbul için açılmış ancak farklı bölgede iç
Kontrolde açık varsaa ikmet durumunuza göre teklif gelebilir. -
@takkurt genelde kontrolörlük teklifi mülakat aşamasından elenmiş adaylara geliyor ancak nadir de olsa istisnalar mevcut.
-
Ne zaman başlanacağına dair güncel bilgisi olan var mı?
bellatrix tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Mülakat Süreci
@mkv19 merhaba, hukuk alanından girenler de müfettiş olabiliyor mu? ve eğer sizin olumlu ise sonucunu memnun musunuz? sakıncası yoksa görüşlerinizi öğrenmek isterim
-
Ne zaman başlanacağına dair güncel bilgisi olan var mı?
-
RE: Bu Uzlaştırmacı Eğitimi hakkında bir bilgisi olan var mı arkadaşlar nedir ne değildir?
@escobar_p ve ulaşsanız dahi genelde mağdur taraf uzlaşmal istemiyor, istese bile sizi anlamıyor imzalamak istemiyor. O nedenle biraz zor ve sıkıntılı. Ek gelir amacı ile yapılabilir.
-
Arkadaşlar güvenlik soruşturmaları yapıldı mı? Ne zaman başlanacağına dair bir bilgi var mı?
-
@mkv19 hocam siz hukuk kadrosundan girdiğiniz için genel müdürlükte hukuk biriminde çalışırsınız bence. Teftiş iibfliler için diye düşünüyorum.
-
@kaysersoze ben de öyle anladım. Ve o dilekçe örneklerinin hepsi ayrı ayrı mı çıkarıcaz?
-
Arkadaşlar mail geldi mi evraklara dair?
-
@murakebe hocam ilanda yazan sayıdan daha az kişi alınma ihtimali var mı? Uzman yardımcılığı kadroları için?
-
Hukuktan giren arkadaş yok mu? Faizle ilgili bir soru vardı, kim karar verir? Kime devredebilir?
-
Hukuktan girecek olanlarda da var mı uzman yardımcılığı şansı var mı?