İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@namı-diğer Hiç ses seda yok
-
@hukukcuuu insallah uzatmazlar daha hocam bayram öncesi açıklamları iyi olurdu yolumuza bakardık..
-
@namı-diğer Evet hocam keşke artık açıklansa birçok kurum açıkladı inşallah bayramdan önce burası da açıklanır ..
-
Pareto hoca hakimlik başlığında mülakatın 2 ağustosta açıklanabileceğini ancak kesin olmadığını belirtmiş. İnşallah yarın hakimlik açıklanır da kazananlar arasında buranın mülakatını bekleyenler varsa feragat edebilir. Bir kişi bile olsa şansın artması demek:) en geç bayramdan önceki cuma açıklanması dileğiyle
-
İdari hakimlik mülakatı açıklandı aramızda kazananlar varsa hayırlı uğurlu olsun geleneksel duyuruyu da tekrarlayalım:) sayıştay hakimlik botaş iletişim kazananlardan feragatlerini bekliyoruz.
-
Mülakata girip hakimliği kazananlar var mı? Umarım haftaya sonuçlar açıklanır
-
Ben idari hakimliği kazandım arkadaşlar. Pazartesi sabah feragat dilekçemi fakslayacağım.
-
@ankant Hayırlı olsun.Hukuk mu iibf mi hocam
-
@hukukcuuu Teşekkür ederim. İibfden hocam.
-
Arkadaşlar hukuktan giripte adli veya idari hakimliği kazanıp feragat edecek var mı acaba?
-
Birde önümüzdeki hafta açıklanır mı sizce bayramdan önce? Zaten baya gecikti hakimlik beklendiyse eğer oda açıklandı
-
@ankant hocam kurum sınavında kaçıncıydınız?
-
bu hafta da arayıp yoklayalım arkadaşlar .bi kaç arkadaş da feragat edicek.haber alırsak bilgilendirelim.
-
Feragat edecekler hukuktan mı?
-
@İDA bugün iibf'den bi arkadaşımız vardı feragat edicek.
-
Hukuktan kazanıpta feragat edecek yok sanırım
-
@namı-diğer Bu hafta açıklanır mı sizce
-
hocam hakimlikte açıklandı keşke açıklansa
-
Arkadaşlar ben bugün feragat dilekçemi gönderdim. Kurumu da arayıp teyit ettim. Benim anladığım kadarıyla yakında açıklanacak. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
-
@ankant hocam yakın zamanda açıklama ile ilgili ne dediler tam olarak?