2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Klasik sınav için kaynak önerileri ile sınav sürecini burada konuşabiliriz arkadaşlar, başarılar şimdiden.
-
Özellikle kompozisyon iktisat kısmına nasıl çalışmamız lazım arkadaşlar ?
-
@atam2811 benim hic tecruben yok ama mahfi hocanın makalelerine goz atacam :=)
-
Ben ilk defa yazılı sınava gireceğim. Normal alana çalışır gibi aynı kaynaklarımla fakat daha detaylı çalışıyorum.
-
arkadaslar iyuk kısmını nasıl halletmeyi planlıyorsunuz
-
@wroclaw Murat yayınlarından çalışmayı planlıyorum ben.
-
@trmaliyeci fasikul mu kalın kitap mı hocam?
-
@wroclaw Kalın olan daha faydalı olur diye düşünüyorum.
-
BENde murat kaynaklarindan calismayi dusunuyorum. Erdal unsal yada hipotez alinmasi gerekiyor mu siz ne dusunuyorsunuz
-
2018 mülakat dan kaç kişi var listede bakan oldu mu
-
@adam-smithh 45 civarı
-
@kombassankoma maşalalh
-
İkinci sınav için ayrıca para yatırmamız gerekmiyor değil mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@sehrayin para yatırmak yok hocam, sınavdan 10 gün önce sınava giriş yerleri açıklanır başka yapılacak bir şey yok yazılı için.
-
@kombassankoma teşekkür ederim.
-
İyi günler acaba muhasebe de soru tarzı nasıl daha önce giren birileri var mı
-
@oa80 3 soru var. 2 soru kayıt sorusu diğer soru 5 tane mali tablo analizi. İlk 2 kayıtlı soru 35’er puan. Mali tablo sorusu 30 puan. Kayıtlı sorular da 3 kayıt sorusu oluyor aynı soruya bağlı olarak 10-10-15 puan gibi. Geçen sene zor değildi pek ama bi anda insan ne yapacağını şaşırıyor:)
-
@kombassankoma kardeşim teşekkür ederim peki kayıtları monografi gibi mi yapacaz
-
@kombassankoma üstad hesap kodlarına çok dikkat ediyorlar mı , ya da genel olarak soralım yazım yanlışı , Noktalama işareti yahut düzgün yazmaya felan ?
-
@sauron27 hesap kodu kullanmaya gerek yok hocam. Noktalama işaretlerine de bakılmıyor zaten öyle bi not da düşülmüştü kurallarda yanılmıyorsam.