Behzat Ç.
-
Dizi yeniden gündemde iken böyle bir olayın patlak vermesi. Enteresan açıklamalar falan, komplo teorileri yapmak istememekle birlikte olayın akışı beni sürüklüyor.
-
@antimülakat Hocam E. Serbes muhtemelen alkollüydü. Kaza yaptı. Alkollü teslim olmak istemedi bence. Yavaş yavaş ayrıntılar çıkar ortaya.Gerisi palavra. Her şeyi dramatikleştiren kişilikte biri kendisi. Gerçekten pişman olup teslim olmuşsa da Allah ile kendisi arasında.
Dizi uzun zamandır gündemde zaten şu olaylarla ilgisi olamaz.İyi bir dizi olsa da altı üstü bir dizi.Neyine komplo kursunlar.Yaşanan kaza,yitip giden canlar gerçek. -
değişik bi adam zaten kitaplarını okuyun anlarsınız
-
Eğer gerçekten Emrah serbes vücudundan alkolün etkisi geçene kadar bekleyip sonrasında teslim olduysa çok yazık çünkü arada çok ciddi ceza farkı var birinde kasten adam öldürmeden yargılanacakken diğerinde taksirle adam öldürmeden yargılanacak. Diğer taraftan Emrah Serbes gibi hayatı boyunca ezilmiş birinin böyle bir konu da yalan söyleyeceğini düşünmek istemiyorum.
-
Emrah Serbes in alkollü olduğu kesinleşmiş. Üstelik yoğun bakımdaki üçüncü kişi de hayatını kaybetmiş. Şunu merak ediyorum. Ünlüler ya da sanat camiası her neyse; iradeleri alkole karşı niçin bu kadar zayıf?
-
@bombiksmori sanıyorum zihinleri çok yorgun ve sorunlarından kaçmak dinlenmek istiyorlar bu yüzden alkolden faydalanıyorlar.
-
Emrah Serbes özelinde dusuncem biraz diger unlu camiasindan farkli. Beslendigi dinamiklerin hayatini bu denli esir almasinin bedelini hem kendisi oduyor hem de bir aile odemek zorunda kaldi malesef.
Bir kac kimligin arkasinda bir hayat insa etti kendisine. Bunlardan birisi salt bir anarsizm. Bu anarsizmi icki yasagi temeline indirgedi Gezi surecinde. Bir sure sonra ickiye nefret ornegi hitap ettigi kitleyi kaybetme tehlikesi olustu. Bu nedenle bir nevi ozgurlukcu savinda olan bir insanin ozgurlugunu kisitlayan bir dinamik haline geldi.
Bir diger nokta yazilarinda kullandigi kaybeden temasi.
Bu temayi oyle acikli hale getirip hayatinin bir parcasi haline getirdi ki; Camaro model 100.000 tl uzerinde fiyati olan bir arac ile dolasmasina dolasabilmesine ragmen halen ayni kaybeden temasini bu hiz tutkusu ile birlestiren dinamik olustu. Bir yandan cok acilar cekiyorum o zaman icmeliyim derken bir yandan hayatina giren yeni kazanimlar maddi kazanimlardan vazgecemedi. Bu birlesim yasamindaki bu tezat ittifak bir ailenin yok olusuna kendisinin de cok hizli dususune yol acti.
Cok daha uzun anlatmak elzem aslinda bu oykuyu. Cunku her zaman alicisi olabilecek bir tarz ve kitle aidiyetinin bir insani tepeye nasil cikarip yere geri nasil dusureceginin ibretlik bir oykusu.
Her yonuyle trajik. Herkesin payina dusen bir seyler var.
En temelde ki elestirim ise bir insanin temelde ya olduğu gibi görünmek ya da göründüğü gibi olmak noktasinda bu kadar samimiyetten uzaklasmis olmasi. Adalet savunucusu bir insanin basit oyunlara dayanmamasini umardim. Ve savundugu tum degerler ezilen orta sinif ve kismen proleterya kazanimini harcamalariyla sistemi ogutur hale getirmesi.
Sonuç; kaybolan bir aile. Hayatı kaymış bir adam.
-
Behzat ç. geri döndü blu tv üzerinden yayınlanacak diyollar doğru mu
-
@evandro geçen hayaletin röportajı vardı Haziran’da çekime başlayacağız 10 bölüm olacak dedi.
-
@scarabeus 10 bölüm gelirse devamı gelir de yazan kadro önemli. Eğer onlar değişmediyse dizi yine efsane olacak.
-
@paretowilfredo dostum çok trajikomik bi meseleye parmak basmışsın. Hakkatende bu adamın hayatı ibretlik resmen. Yazdıklarında iki şeyden dem vurdu. Bir alkol iki adalet. İnsanları alkole özendirdi dersek yalan olmuş olmaz sanırım. Çünkü hikayelerinde sürekli alkol vardı ve bundan gurur duyar biçimde bahsediyordu. Sonra öğrendik ki bağımlıymış kurtulmaya çalışıyormuş. Be ahmak madem kurtulmak için terapilere gidiyorsun neden insanlara çok iyi bişey miş gibi sunum yapıyorsun. Diğer yandan durmadan adamlık ve adillik tasladı durdu. Kendi gibi düşünmeyenleri zan altında bırakır derecesinde ileri gitti. Sonuç alkol yüzünden buldu belasını. Bir aileyi yok etti ve o hep dem vurduğu adamlıktan ve adaletten çok uzak bir şekilde. Seninde dediğin gibi nasılsan öyle görün veya göründüğün gibi ol düsturuna taban tabana zıt. Ama malesef böyle insanlar bu şekilde kazanıyor parasını, bu şekilde prim görüyorlar toplumun bi kesiminden.