arkadaşlar ben bugün aradığımda ik, Nisan ayı içinde açıklanıp Nisan ayı içinde alım olacağını söyledi. ilk hedef bu hafta sonraki hedef de ertesi hafta.. çok sürmez gibi geliyo bana.
Halkbank BT Uzman Yardımcısı
-
@pusat Insallah dedigin gibi yarın açıklanır:)
-
Çok bunaldık . Açıklansın artık ya
-
@osenebusene28 Aynen öyle
-
hiçbir seye konsantre olamıyorum ya. bi gözüm kısayollara eklediğim halkbank duyuru sayfası. gel artık iki gözümün çiçeği
-
Yakın zamanda açıklanmayacak arkadaşlar planınızı ona göre yapın boşa beklemeyin
-
@lillard bu kanıya nereden vardınız merak ettim doğrusu.
-
@sabateo insan kaynaklarını arayarak bu kanıya sende varabilirsin
-
Başka alımlara da başvurdum 2-3ay sacede mülakat sonucu beklediğim var. Hala sonuç alamadım. Ondan dolayı ben rahatım. Alıştım artık. :)) şaka bir yana bir hafta içinde açıklanır diye düşünüyorum. Eğer önceki alımlardaki gibi bir takvim izlenecekse bir haftaya açıklanır diye düşünüyorum.
-
266 kişiden 50'si alınacak değil mi arkadaşlar. Kontenjanda değişiklik var mı?
-
@panda Umarım dedigin gibi olur
-
@lillard ben aradım nisanın ilk haftası açıklanacak dediler. Milletin moralini bozma burada boşuna dostum
-
arkadaşlar ben bugün aradığımda ik, Nisan ayı içinde açıklanıp Nisan ayı içinde alım olacağını söyledi. ilk hedef bu hafta sonraki hedef de ertesi hafta.. çok sürmez gibi geliyo bana.
-
arkadaşlar merhaba ben bu akşam halkbankası tarafından arandım mülakatım olumlu geçmiş .Nisanın son haftası oryantasyon başlıyormuş şimdiden kazanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun.
-
Az önce bende arandım, benimde olumlu geçmiş. Nisan ayı son haftasında oryantasyon eğitimi verilecek dendi. Kazanan diğer arkadaşları tebrik ederim şimdiden. Kazanamayan arkadaşlar da kısa zamanda gönüllerinde ki işe kavuşurlar inşallah.
-
@cixx_data amin
-
@amaan mulakatiniz hangi gündü
-
1 Mart tarihinde girdim ben mülakata
-
@osenebusene28 Bende bekliyorum kardeşim görüşmemde öyle bilgi aldım. Kazanan arkadaşları tebrik ederim duyuru gelmeden mi arama yapılıyor acaba?
-
@cixx_data tebrik ederim.
-
@cixx_data Kazanan herkes bugün arandi mi bilgin var mi?