Süper Lig 2018-2019 Sezonu
-
Fenerliyim ama gs şampiyon hayırlı olsun
-
@north-remembers beşiktaş fenerbahçe maçı böyle biterse belli olmaz hocam.
-
Hasan Ali Kaldırım hayatının golünü attı desek yeri sanırım
-
Bir üzüyorsun bir güldürüyorsun be Fenerbahçem. Ölümüz yeter küme küme diye bağıranlara mesaj
-
Ne diyorsunuz? Bu haftaki maçlara bakarak Galatasaray kupayı alır mı? Oynanan futbolu çok beğendim. Galatasaray'ın ileri 5'lisi çok uyumlu oynuyor. Uzun zamandır böyle güzel paslaşmalar görmemiştim. Özellikle ikinci yarı için konuşuyorum.
-
Koskoca Gs her maç bedavadan goller yiyor. Savunma yapmak bu kadar zor olmamalı. Hele ilk gol tamamen komedi. Yusuf'un oradan içeri çıkaracağı bariz ortada Lyinduma ve Mariano yerden yumuşacık gelen topu ağaç gibi dikilip izledi.
-
@antimülakat bir sureklilik yok takim halinde baski kurup rahatca top ceviremiyoruz.Cok basit top kayiplari onyekuruyu kacir.Eger feghuli gunundeyse takim iyi degilse takim kotu.Gecen sene nasil sampiyon olduk bilmiyorum ki bu sene de sampiyonluga oynuyoruz bu oyunla.Nerede eski baskili guven veren gs oyunu.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
galatasaray bu sefer şeytanın bacağını kırmaya çok yakın
-
@evandro fenerbahçe 1 sezon boyunca sadece bu maça odaklandı Galatasarayı yenerlerse bu sezonki başarısızlıklarını unutturacaklar taraftarlarına, hedef hep aynıydı. Biz yine yenemeyiz Kadıköyde.
-
@walras12 hocam bu kadar ümitsiz olmayın fener bu sene ciddi manada kötü yenmemeniz süpriz olur.
-
Fenerbahçem en en en ölü olduğu sezonda dahi evinde galatasaraya yenilmemiştir. Ve ümit ediyorum ki yine öyle olacaktır. Güzel bir atmosfer olacak eski futbolcularımız bir araya gelecek tekrar o ruhu yakalayacağız. Yenilmezlik serisini 20 yıla çıkaracağız daha niceee 20 yıllara inşallah Fenerbahçemm
-
Başladığı gibi mi bitecek ne
-
Eee şimdi ne olacak? Kim alacak bu kupayı?
-
Galatasaray ilk defa elleriyle sunulan altın tepsiyi kabul etmedi. Bu seviyede en sakin topu oynayıp, maçı kazanan takım olmasına rağmen dün ilk kez bunu başaramadı. On kişi kalmış Feneri yenememekte ayrı bir saçmalık. Demek ki bizim bu Kadıköy çilemiz bitmeyecek. Ömrümüz böyle olmadık Fenerbahçe maçları ile geçecek.
-
Bu senenin başından beri Başakşehir şampiyon olmayı hak ediyor.
-
Galatasaray kupaya yaklaşmış ama bu fikstür çok sıkıntı. Hala şampiyon Başakşehir gibi görünüyor.
-
mhk yı ziyaret edip kendilerine ayrıcalık isteyen gs ve başakşehirin yerine bir mucize olsa da Bjk şampi olsa
-
@hoffafd zor görünüyor hocam. Bence Başakşehir olacak gibi.
-
Geçtiğimiz dönem toplam 10 puan toplamış son 5 haftada. Aynı puanla şampiyonluk imkansız. Ama Galatasaray bu süreçleri en iyi yöneten de takımdır.