2018 DGUY Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakatları
-
Arkadaşlar mülakata son gün girmiştim. Tekrar ilana çikarsa yardımcı olmasi için paylaşiyorum.
Bölüm işletme_
Özel fonlar hesabi
Vergi harcamasi
Muafiyet, muafsa hiç vergi ödemez mi?
Vergi gayreti
İhtirazi kayit
Beyaz ciro
Aval
Kefalet sözleşmesi -
Şuan asteğmen olarak askerliğimi yapıyorum bunu mülakatta belirttim. Mülakatta olumsuz olarak mı değerlendirilirim acaba askerde olduğum için . Hala 8 ayım var.
-
@bybredd torpilin sağlam sa hiç sıkıntı yok diğer taraftan komisyonunun umursayacagini sanmıyorum ama atıyorum bütün işlemler 2 ay içinde biterse kurum senin işbaşı yapman için 6 ay beklemez herhalde.yerine yedeklerden çağırabilirler.
-
@bybredd hocam sorun olmaz zamaninda belgelerini gonder ve sureci takip et.
-
@yeni_yeni Sonuçlar hakkında bir duyum var mu ?
-
@ladislas34 ne yazikki yok. Birileri bilgisi verse cok iyi olacak
-
@pareto_wilfredo Üstad bizi bir aydınlat lütfen
-
@ladislas34 grup çok sessiz arkadaşlar hiç mi bir duyum yok ?
eski alımlara baktım mülakatın son gününden itibaren 1 hafta 10 gün sonra açıklanmış ilan . Yine böyle olur mu yoksa süreç uzar mı ? -
Arkadaşlar 2 duyum vardı. Birincisi Guy mulakatlarindan önce açıklamasıydı olmadı
Demekki guyla beraber açıklanacak bence çok heyecan yapmayın. Az daha sabir -
Arkadaşlar gibin yönetmeliğinde mülakatların 20 iş gününde açıklanması gibi bir hüküm varmış . Guy mülakat forumunda okudum . Doğruluğu ne yönde acaba ?
-
@ladislas34 tatilleri sayarsan 20 iş günü 9mayısa denk geliyor. 2577 arkadaşta 1 ay sonra demişti o da 9 mayısa denk geliyor aşağı yukarı.Tabi tesadüf olabilir
-
@kpss-a-bağımlısı ben de öyle düşünüyorum hocam 5-10 Mayıs arası . Rabbim hayırlısını nasip eylesin cümlemiz hakkında
-
20 iş günü mevzusu guy mülakatının son gününü izleyen günden itibaren oluyorsa en geç 29 mayısta açıklanacağı anlamına geliyor. Şahsen dguyun guy ile birlikte açıklanacağını düşünüyorum.
-
@rootofallevil öyle bir mevzu varsa her sınav kendi içinde değerlendirilir. Neden guyla bir tutulup o zamana ertelensin ki ? Kendi yönetmelikleri ile çelişmiş olurlar.
-
Yönetmeliklere baktım (dguy&guy) 20 gün diye bi şey göremedim.
-
@babayega böyle bir durum var mı demiştim zaten .
Sizce süreç ne zaman sona erer ? -
@ladislas34 olağanüstü birşey olmazsa iki sinav birlikte Mayıs ortası en geç Mayıs sonu.
-
@babayega genelde 10 gün sonra açıklanmış
-
@lilith evet son 3 ilanda 7-15 gün arası açıklanmış .
-
bölüm iktisat. engel eğrisi , laffer eğrisi(çizdirdiler) ,objektif ve subjektif iyiniyet .
yeni sınav ne zaman açılır diye kapıdaki görevliye sordum henüz belli değil dedi