2019 ekonomik krizi
-
Dediğiniz grafiğe göre haziran gibi 7 civarı olacak görünüyor.
-
ABD 1. Ceyrek buyumesi beklentilerin epey ustunde gerceklesti. Dolar endeksi 99’a dogru ilerlemeye basladi bile. FED’in de bu duruma dikkat edip tekrar lisan degistirmesi kuru su an oldugundan daha yukari seviyelere cikarabilir.
-
Cep telefonu ötv artışıyla birlikte saçma sapan arabalara binlerce lira ödediğimiz yetmedi 200 dolarlık telefonları 3-4 bin liraya alacağımız günler başladı.
-
-
Dolar kazansak keşke
-
@agor daha kötü günler :’(
-
@onuktekin sosyal bilimler alanında çok nadir dolar kazanabilen ülkemizde. Aklıma bir gelen psikologlar onlardan da iyi olanlar sadece. Hep derim keşke lisedeki fen bilimleri alanındaki hocalarım biraz daha iyi olsaydı keşke diye, tek konu orada para değil ama dolar olarak para kazanmak için bir mühendislik daha fazla şans sahibi.
-
@agor var hocam yolları. Vaktim olursa burada uzun uzun yazarım bir ara. Biraz girişimci olnak lazım,bazıları içij sermaye lazım. Ama doğru mühendis olup yurt dışına gitmek daha mümkün
-
@onuktekin heyecanla bekliyoruz yazacaklarını. Biz yapmasak da yapan biri olur bari onun hayatı kurtulsun.
-
@agor yok olmaz ben yapamazsam kimse yapmasın ahshsjajajaa
En çok ben kazanmalıyım ascvbadd
-
@onuktekin yaz dostum aydınlat bizi
-
Arkadaşlar dış ticaret hacmi düşüyor. Bu da demek oluyor ki, ülke ekonomik anlamda daralma yaşıyor. Bizim teker ithalat ihracat ile dönüyor. Ne zaman dış ticaret hacmi durursa bilin ki kriz derinleşiyor demektir. Doların garip oynamaları insanları ciddi etkiliyor. Bakalım bu işin sonu neye varacak?
-
@antimülakat üstat sana şu güzel parçayı armağan edeyim o zaman, işin sonu parçada gizli.
-
@agor eyvallah kardeşim gayet güzel şarkı oldu. Duygularıma tercüman oldu.
-
Nisan ayı englasyonu 1,69 olarak açıklandı. Niye bana hep daha yüksek gibi geliyor.
-
@burcuburcu muhtemelen daha yüksek çünkü.
-
Kriz sadece ülkemizde değil maalesef. Komşu ülkelerde de ciddi sıkıntılar mevcut. İran'a ambargo mevzusu, Rusya'daki sıkıntılar, Suriye ile zaten ilişkiler çok kötü, Avrupa'nın gelişmekte olan ülkelerinde sıkıntılar var. Öyle olunca komşudan dilenme politikaları söz konusu olmaya başladı. Bu da birbirini olumsuz yönde etkileyen komşu ülkeler durumunu ortaya çıkarıyor.
-
Ysk tarafından verilecek karar muhtemelen ekonomik gidişimiz açısından da hayati öneme sahip olacak.
-
Piyasa bir şeylerin kokusunu çoktan almış, borsa iniyor, tüm para birimleri TL'ye karşı değer kazanıyor . Bilemiyorum altan bilemiyorum...
-
Kriz bu sefer her şeyi fırlatır. Ekonominin can suyu kredi faiz oranlarına da müdahale edilemiyor. Şöyle de bir söz vardır: Dolar kısa sürede çıktığı yere tekrar gelir diye. Umarım o noktaya gelinmez.