Tercihiniyap Youtube Kanalı: Tercihini Yap TV
-
@agor aslında farklı bakış açısıyla bize her ikisi de olurdu. Ama düşünce yapımız çok farklıydı, daha başka düşünüyorduk. Bugün olsa muhtemelen aynı şehirde ama Ankara'da olmamak üzere kesin giderdik ortak. Okur muyduk dersen orası meçhul.
-
@antimülakat yok kesin okurduk, biraz uzardı (sanki böyle uzamadı :D), farklı bir hikaye olurdu da bence yine de güzel öğrencilik yaşadık. Neyse belki iş hayatını o taraflara doğru kurarız. @onuktekin fikirleri versin o işlere bakarız.
-
@agor Aslında güzel yollar var e-ticarette. Dolar kazanmak için biraz dolara ihtiyaç var ama e-ticaret yapanlara kürek satmak lazım. Güzel alternatifler var. Yurtdışına gitme,gezme vs için de en güzel yol e-ticarette. Örneğin adam Amazon FBA yapıyor Kanada'dan Tayland'a taşınıyor. Amazon FBA işine oradan devam ediyor. Olaylar olaylar hocam
-
@onuktekin sen oralara bak bakalım. Biz de bu taraftan bakalım. Belki sonunda oradan da bir kapı aralarız. Aynı dönemler bize bir yol gösterilir. Belki de bu dönemin yolu da seninle kesişir.
-
@antimülakat nasip hocam bir gün oturur konuşuruz inşallah. Daha iyi şartlarda yaşamak daha fazla sevdiğimiz şeyleri yapmamız mümkün.
-
Cümleten selam olsun! Kanalla ve benimle ilgili yaptığınız yorumlar için müteşekkir olduğumu belirterek başlığa giriş yapmış olayım. Çaylak bir forum üyesi olarak nasıl becerebileceğimi bilmediğimden de tek tek belirtmeden bütün Tercihini Yap ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederek devam edeyim. Eleştirileriniz, desteğiniz ve yapacağınız öneriler bizim için çok mühim. Mevzuyu parlatmak için söylemiyorum fakat sahiden kolay bir iş değil yapmaya gayret ettiğimiz. Henüz 'kitlemiz' büyük olmasa da o günleri hayal edip, görebiliyoruz. Bu yüzden şimdilerde bizi eleştirmenize; özellikle beni daha sert eleştirmenize, tabiri caizse çuvaldızı da iğneyi de bana batırmanıza ihtiyacım var. Şimdiye kadarki desteğiniz için tekrar teşekkür ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum!
-
@kemalözdemir bakınız bu çocuk yeni yüz, bakıyım vallaha yeni yüz. Değerini biliniz, bu kalitede bir youtuber kolay yetişmiyor ülkemizde.
-
PAEM hakkında bilgilere ulaşabileceğiniz videomuz da yayında bu arada. Belki sıradan memuriyetten vazgeçip de komiser olmak isteyenler vardır, en genel bilgilere bu videomuzdan ulaşabilirler.
-
@agor Estağfurullah, eyvallah!
-
@kemalözdemir yanılmıyorsam iletişim fakültesi mezunusunuz ama müfettiş edasıyla didikliyosunuz, herşey belgeyle der gibi kimden el aldığınız belli hissediyoruz . Allah yolunuzu açık etsin.
-
@kemalözdemir günü geldiğinde eğitim alanında çok önemli isimler o kanalda bir şeyler anlatacak. Dostlarımıza bilgi verecek, yol gösterecek ve tercih yap!malarını kolaylaştıracak. Çok uzak görmüyorum bu söylediklerimin tamamını hak eden bir isimdir: Kemal Özdemir.
-
Acaba Tıp Kazanmak İçin Kaç Net Gerekir sorusuna cevap aradık bu sefer de :). Umarım beğenilir. İyi seyirler.
-
@agor emeğinize sağlık güzel olmuş kardeşim.
-
@agor emeğinize sağlık yine süper bir video olmuş
-
SGK Denetmen Yardımcılığı Nedir, Nasıl Olunur isimli tatlı videomuzu izleyin, izlettirin, sonra ben bu mesleği bilmeden bu mesleğe girmişim diye dizlerinizi dövmeyin.
-
Merkezi atama süreci yaklaşırken bir göz atmak isteyen olur belki. Merkezi atama nedir, merkezi arama sürecinde nelere dikkat etmek gerekir, bunları anlattığımız videomuz yayında, iyi seyirler.
-
@agor çok güzel bir paylaşımla daha tam gaz devam diyorsun yani hocam. Emeğinize sağlık.
-
Hemşirelik kazanmak için kaç net gerekir acaba diyen varsa buyursun izlesin efendim. Özellikle forumumuzdaki İİBF'li arkadaşlar belki gemileri yakıp hemşirelik okurlar.
-
@agor çok makul bir alternatif üniversite okurken bırakıp hemşirelik yazan çok kişi var, mezunlardan neden olmasın?
-
@agor videoların artması çok iyi hocam. Özellikle üniversite tercihlerinde yazı yerine videolu anlatım büyük kolaylık sağlayacaktır. Bir de iş imkanları konusunda da video çekerseniz her şey şeffaf hale gelecektir. Emeğiniz için teşekkür ederiz.