TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Uzman Yardımcılığı Alım İlanı

KPSS A
    32
    242
    74858
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • patronaj
      patronaj @leyla Son düzenleyen:

@leyla Çok sevindim hocam; hakkımızda hayırlısı şu dakikadan sonra. Çok geniş bir alandan sorumluyuz; lehimize olan sorular gelir inşallah.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • leyla
        leyla Son düzenleyen:

@patronaj umarim hocam : ) mulakat icin de mi yine sinav konularina bakilir yoksa guncele bakmak mi mantiklidir? Bir de mulakatlar icin iki gun ayrilmis ya bu 48 kisi olmadigi anlamina gelmez mi sizce de ?

patronaj 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • patronaj

@leyla Mülakat için sizin aklınızda olandan fazlası ne yazık ki bende de yok 🙂 Kapsamlı bakmayı düşünüyorum ama her türlü ters köşeden gelme ihtimalleri var... İkinci sorunuza gelecek olursak; mülakatı yarım saat sürecek olarak varsayarsak 24 kişi, 12 saat yapar. Dolayısıyla iki gün 48 kişi gayet mantıklı; o hususta şüpheniz olmasın.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • leyla
            leyla Son düzenleyen:

@patronaj ÇSGB mülakatlarından hareketle iki günde 30 kişi olabileceğini varsaydım. Bakalım artık

• H
              H_Yılmaz Son düzenleyen: H_Yılmaz

Ben de mülakata kalmışım. İnşallah en çok hak edenler kazanır. Herkese iyi çalışmalar

patronaj 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • patronaj
                patronaj @H_Yılmaz Son düzenleyen:

@H_Yılmaz Sevindim hocam tebrik ederim. Forumdan bayağı kazanan çıktı, güzel oldu 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • T
                  textliner Son düzenleyen:

Herkese sınavda başarılar, iyi çalışmalar arkadaşlar, benimde olmuş.
                  Sıralamamızı yada puanımızı neden açıklamamışlar yada sonra mı açıklayacaklar bi bilgisi olan varmı?

patronaj 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                  • patronaj
                    patronaj @textliner Son düzenleyen:

@textliner Tebrik ederim hocam. Geçmiş senelerde açıklandığına dair bir bulgu yok; açıklanmıyor sanırım.

• Z
                      zencimusa Son düzenleyen: zencimusa

Yalniz burada sorulari cikartma hususunda katkida bulunanlarin mulakata kalmasi da enteresan olmus 🙂 Elenen arkadaslar uzulmesin, hakikaten zor bir sinavdi.

patronaj 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • patronaj
                        patronaj @zencimusa Son düzenleyen:

@zencimusa Vay üstad, siz de mi 🙂 Cidden ilginç bir durum oldu, güzel oldu ya.

Z 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • Z
                          zencimusa @patronaj Son düzenleyen: zencimusa

@patronaj burada mulakata kalanlari ogrenince ben de ayni seyi hissettim 🙂 kim bilir bakarsiniz 12 kisi icerisinde yer alip birlikte calisiriz. 🙂

patronaj T 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • patronaj
                            patronaj @zencimusa Son düzenleyen:

@zencimusa Dua yerine geçsin hocam, inşallah :):)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                            • T
                              textliner @zencimusa Son düzenleyen:

@zencimusa @patronaj inşallah dediğiniz gibi olur hocam, sınav zordu gerçekten ancak güzel de geçmişti ve umutlanmıştım konuda konuşulanlardan sonra sanırım benimki o kadar da iyi geçmemiş herkes genel olarak iyi yapmış diye düşünmeye başlamıştım ancak konuda yazanların çoğunun kazandığını görünce vaziyet anlaşıldı ve ayrı bir mutlu oldum 🙂

• leyla
                                leyla Son düzenleyen:

@paretowilfredo hocam burayla ilgili bir tanitim yazisi yazacaginizi soylemistiniz. Vereceginiz her bilgi bizler icin cok kiymetli. Umarim vaktiniz olur

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                • patronaj
                                  patronaj Son düzenleyen:

Ayın 11'i mi 12'si mi olacak mülakatlar; kişi bazlı liste hakkında kurumu arayan var mı arkadaşlar? Yoksa ben yarın aramayı düşünüyorum.

• leyla
                                    leyla Son düzenleyen:

@patronaj daha vakit var diye dusunuyor olabilirler. Ama aranabilir tabii

• patronaj

@leyla Şehir dışından gelenler için bayağı bir önemi oluyor açıkçası; uçak bilet fiyatları şu an otobüs fiyatı ile aynı ama bundan beş gün sonra alakası bile olmayacak. Bu sebepten ötürü bir umudum var ama bir bilgi alabileceğimi de pek sanmıyorum.

• T
                                        textliner Son düzenleyen:

Arkadaşlar ben aradım bugün,bana adayların sınav günü ve saatiyle ilgili bilgilendirileceğini söylediler başkada bir bilgi vermediler.

giantsbane 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • giantsbane
                                          giantsbane @textliner Son düzenleyen:

@textliner iyi Allah razı olsun demek beyefendiler lütfedip ne zaman sınava gireceğimizi söyleyeceklermiş vay be 😄 yarın bir de ben arayıp şansımı deneyeyim bu derece süper zeka personelle konuşmayı becerebilir miyim emin değilim ama 😕

• patronaj
                                            patronaj @giantsbane Son düzenleyen:

@giantsbane Üstad yarın ben arayayım, Perşembe siz arayın. Böyle böyle bezdirerek öğrenebiliriz diye düşünüyorum 🙂

• 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 12
                                            • 13
                                            • 9 / 13
                                            • İlk ileti