DHMİ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI
-
DHMİ hava trafik kontrolörü alımı 2019 ilanı geldi arkadaşlar. Asistan hava trafik kontrolörü ve stajyer hava trafik kontrolörü olmak üzere iki pozisyona alım yapılıyor. .DHMİ personel alımı: https://www.tercihiniyap.net/ilan/dhmi-hava-trafik-kontroloru-alimi-2019-h7274.html
-
YDS 70 puan alan yapıştırsın saniye beklemeyin.
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. DHMİ hava trafik kontrolörü alımı 2019 yılında çok beklenmiyordu, güzel bir gelişme. Eurocontrol tazminatı nedeniyle kur farkı arttıkça maaşı da artacak güzel bir meslek imkanı olan kesinlikle başvursun.
-
100 gerçekten iyi bir sayı bu ilan yokluğunda
-
Eğitimlerin yapilacagi aralik ayi itibariyle askerlikle iliskisi bulunmamak diyor, temmuzda tecilim bitiyor basvuramaz miyim buna ?
-
Hemen klasik soruyu sorayım kaç puana düşer acaba ?
-
@iibfmağdur dil şartı olmasa direkt 90 üstü ama dil bilme şartıyla 85 puana kadar iner diyorum.
-
@evandro 85 cok olmadi mi ?
-
Son alimda 71 di sanirim kpss puani hatta kontenjan bile dolmamistir 600 kisi cagircaklardi sinava 497 cagrilmisti
-
@enerjici niye talep bu kadar az oldu son alimda hocam ?
-
Talep ile alakasi yok kriterler baya eleyici oluyor ozellikle yas ve yds 70 uzeri olmasi
-
Bu ilan benim için çok önemliydi ama maalesef YDS yi halledemedim henüz Umarım bir sonraki alım çok gecikmez
-
27 yaş nedir ya bu yaşla ilgili bi sey yapılamaz mi 30 degil 35 degil hayret ya
-
@legolas aynen öyle yds var kpss var ama gel gelelim yaşa takıldım çok sinir oldum şu yaş sınırına .
-
İş stresi çok yüksek bir meslek olduğundan söz ediliyor sürekli, ortalama maaşın yanında Eurocontrol'den tazminat da alınıyormuş yere göre değişse de tazminatla beraber ortalama ne kadar maaş alırlar bilen var mı?
-
@tonyukuk646 10-11
-
İl tercihini bilen var mı
-
Sınavı nasıl oluyor nasıl çalışılabilir acaba zeka falan diyor gözüm korktu
-
Maaşları hakkında net bilgisi olan var mı? 9 bı TL eline geçen para oluyor diyorlar. Ne diyorsunuz?
-
@emekemek, içinde söyledi: DHMİ ASİSTAN - STAJYER HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ GİRİŞ SINAVI
Eğitimlerin yapilacagi aralik ayi itibariyle askerlikle iliskisi bulunmamak diyor, temmuzda tecilim bitiyor basvuramaz miyim buna ?
Bilen yok mu acaba hic?