2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@modigliani-0 cevabınız iletim ile alakasız olduğu için soruya cevap veremiyorum.
-
Tuğrul Koçer bu gece beklemeyin yazmış sitede bekleyen varsa beklemesin
-
Yanlış anlamayın da hem Tuğrul Koçer'e laf atiyosunuz sonrada ne zaman açıklanacak diye isyan ediyorsunuz. En azından bilgisini paylaşıyor daha ne istiyorsunuz acaba?
-
Kimsenin Tuğrul hocaya bişey dediği yok ki. Sadece belli belirsiz konuşunca biz de beklentiye giriyorduk. Net konuşmaması ikilemli konuşması bizi heyecanlandryordu. Bunu dile getirdi herkes.
-
Net bilginin aşığıyız %0 gelmez demiş TK sağ ol var ol.
-
Boşuna burayı beklemeyın demek kolay hadi bana enfes bi aksıyon-gerılım filmi/dizisi önerin de kaybolayım
-
Abi ne güzel salmıştım kendimi. 2-3 gündür tuğrul koçer beni inanılmaz bir havaya soktu ne tuttuğum oruçtan birşey anladım ne uykumdan.
İyi birine benziyor ama insanı açıklanacak havasına sokan twitleri günü çekilmez kılıyor. Tekrar salma moduna dönüyorum ben. Kendinize çok iyi bakın. -
Önce duyum istiyoruz sonra patlayınca kızıyoruz. Bende bu 3 gune çok odaklanmıstım. Bugünden son dakikaya kadar umutluydum ama bende saldım ne oluyosa olsun isterse 1 ay sonra açıklansın napayım. Cidden aşırı yıprattı her dk bakmak.
Sabrı kalan devam etsin herkese iyi forumlar -
@birgaripiibflii çalışmalara başlandıysa gvs yapılmıştır. O da pek uzun sürmez bu sene dguy guy avukatlık aynı döneme denk geldiği için uzun sürdü haftaya biter bekletmezler o kadar. Büyük ihtimal ramazandan dolayı da komisyon hızlı çalışamıyordur
-
olan olmalıydı.
(pişmanlığı bırak)olacak olan olur.
(kuruntu yapma)o halde olan olur.
(telaş etme) -
Arkadaşlar somut duyumu olan varsa paylaşsın lütfen, buna saygımız var ama birisi kalkıp şu gün açıklanır diye laf atiyor ortaya, 2 saat sonra sadece tahminim boyle diyor. Millet gunde kac kez sayfayı yeniliyor, uyku uyumuyor. Kimse sizin tahminizi merak etmiyor, süreç yeterince zorlu. Daha da zorlaştırmayın.
-
@sssld ayen öyle
-
@2577 guy ne durumda hocam
-
Dguy listeleri belliymiş dguy başlığında @2577 yazmış
-
@klckyahilal +haftaya belli olur inşallah yazmış haftasonunu da geçiniz diyor
-
Yapcak bişi yok beklemeye devam
-
@tuntirikos üstad bu nasıl bir sabırdır yahu ?
-
@duymhuyguy, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Ya 19 Mayista ya da 30 mayista aciklanacak bence
sanırım haklı çıkacam
-
@duymhuyguy biraz ötede haklı çıkın hocam milletin morali bozulmasın
-
A dostlar!! Hazine ve Maliye Bakanı değişiyor iddiaları var imiş