@paretowilfredo olsun bunada şükür ben sözlüm için takip ediyorum 4. Guy mülakatı 8 senedir hazırlanıyor çok hayal kurduk beraber inşallah olur
klckyahilal
@klckyahilal
klckyahilal tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
İl göçte birsürü kişi ,sırf bu yüksek puanlı başvuranlar ve kazanıp sonradan beğenmeyip gitmeyen insanlar yüzünden açıkta kaldı. Gitmeyeceksen beğenmeyeceksen başvurma sgkyı kazanır daha iyi bir kurum sınav açar ona da başvurun zaten engel yok ama gercekten ihtiyacı olan insanları da göz önünde bulundurun... İbf liler neden birlik olamıyor size söyleyeyim mi genel manada birbirimizi rakip olarak görüyoruz ve benciliz o yüzden hep böyle şeyler olucak . Kimsenin suçu yok suçlu bu sistem
-
RE: 29 aralık idari hakimlik sınavı soru ve cevapları
Siz nasıl hakim olacaksınız acaba ...!! Açın araştırın ya soru iptal edilse bile etkisiz eleman olur bu kadar basit.Diyelim 2 soru iptal oldu alandan 68 soru üzerinden değerlendirme yapılır. Kimsenin hakkı yenmez . Yanlışsa iptal olsun. Sıralamaya giren girer zaten . 2016 da iptal olmuş sıralamaya giremeyenler bu sayede sıralamaya girmişler. Dogru olan sınavda adaletli olan budur. Kimse kusura bakmasın .
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@GelirUzmYard bravo haklı çıktınız gidin zaferinizi kutlayın kaybedenleri daha fazla üzmeyin yeter
-
Allah herkesin içindeki niyeti biliyo arkadaşlar herşey çalışma degil sen çalışırsın geceni gündüzüne katarsın ama bir kötü düşünce seni kaybettirir .Para meslek kariyer mutluluk demek değil o parayla o meslekle sınanıcaksın belkide ,belkide hayatın mahvolcak bilemezsin ki .. İnsanlar hakkını arıyor diye kimsenin kimseye laf etmeye hakkı yok. Rabbim herkese kalbinde hissettiğini düşündüğünü yaşatsın tek isteğim bu .. Çok mu mükemmel sistem harikamı tabiki hayır. Ama kötülüğe kötülükle cevap vermek en kötüsü işte o zaman insanlığımızdan kaybederiz. Ölümlü dünya biraz vicdanlı olun ..
-
RE: İçini Dökmek İsteyenler...
@keynezyenciii herkesin bir zamanı vardır hayatta yani 26 yaşına geldin diye evde kalmış olmuyorsun . İstesen asgari ücretle özelde çalışmaya başlarsın etraftanda birini bulur evlenirsin cok zor bişe degil . Ama bu sınava hazırlanmak daha iyi imkanlarım olsun diyen kişinin tercihidir . Kariyer hedefi olanların.. Bende 27 yaşındayım biri.bişe dediğinde tek misyonum evlenmek değil bu benim hayatım istediğim gibi yaşarım diyorum geçiyorum. Kendini buna odaklamamalısın bence.. Annen bile olsa bi yerden sonra sana karışamaz . Sen senin için varsın başkaları için değil
-
RE: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Burayı takip etmeyin insanın sinirlerini bozmaktan başka bir işe yaramıyor
-
@gaye Adalet düşüncede başlar hocam bende sınırdayım. Ama dogru olanın gercekleşmesini isterim .
-
Gittikçe sıralamam düşüyor
-
RE: KPSS A GRUBU KAÇ NET, KAÇ PUAN BEKLİYORSUNUZ?
@ceks74 yani bu başlıkta sormuştm 90 civarı gelir dediler kendimde 88 hesapladım
klckyahilal tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: 2020 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@GelirUzmYard bravo haklı çıktınız gidin zaferinizi kutlayın kaybedenleri daha fazla üzmeyin yeter
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
Merkez göçe başvuramıyorum:( e postamı kabul etmiyor kayıt olmaya kalktığımda bu tc kayıtlı diyo ne yapcağımı şaşırdım
-
RE: 2019 Gelir Uzman Yardımcılığı Sınav İlanı
@Blueberry hayır daha sınava girmedim ama tabiki guya da hazırlanıcam
-
Adem kılıç ın guy kitabıyla maliye sınavlarına hazırlık kitabını alsam yeterli olur mu?
-
@Willsmithh aynen şimdiden kasmak lazım diye düşünüyorum
-
Pareto hocamın yorumunu merak ediyorum ben
-
RE: BDDK Meslek Personeli İlanı 2019
Girelim bakalım hayırlısı ingilizceden hiç umudum yok