KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
-
KPSS A
KPSS 2020
KPSS ALAN -
Arkadaşlar merhaba. Kpss A grubu için kurs önerisi yapabilecek olan var mı? Sanırım şu an erken kayıt zamanı bu fırsatı kaçırmadım bir kaç yer belirleyip, görüşmeye gideceğim.
-
Verebileceğim en iyi öneri "bence" Kpss sürecine asla ve asla girmemen.
-
@misiko, içinde söyledi: KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
Verebileceğim en iyi öneri "bence" Kpss sürecine asla ve asla girmemen.
Keşke ama şartlar bunu gerektiriyor.
-
Makro dershanesini oneriririm, iktisatcilari ve muhasebecisi iyidir ama haftici muhasebeeye sinan hoca haftasonu baska hoca giriyor sinan hocann dersine girmenizi tavsiye ederim, en onemli tavsiyem ise eger dusunursenuz bu dershaneyi ilk baslayan gruplara kaydolun cunku makro dershanesi baya baya dersleri uzatiyor sikinti olusturuyor bilginiz olsun bir de bazi derslere 2 defa girmeniz gerekir ilk baslayn gruplar avantajlidir
-
Murat Eğitim Kurumları - Necatibey Şubesi.
-
@emrah16, içinde söyledi: KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
Makro dershanesini oneriririm, iktisatcilari ve muhasebecisi iyidir ama haftici muhasebeeye sinan hoca haftasonu baska hoca giriyor sinan hocann dersine girmenizi tavsiye ederim, en onemli tavsiyem ise eger dusunursenuz bu dershaneyi ilk baslayan gruplara kaydolun cunku makro dershanesi baya baya dersleri uzatiyor sikinti olusturuyor bilginiz olsun bir de bazi derslere 2 defa girmeniz gerekir ilk baslayn gruplar avantajlidir
teşekkürler hocam
-
@paraşütçü-walras, içinde söyledi: KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
Murat Eğitim Kurumları - Necatibey Şubesi.
Muratı çok düşünmüyorum açıkcası ama teşekkürler hocam
-
@aacgri hocam bir de iktisatçılarının adını söyler misin bir araştırayım gitmeden
-
@aacgri, içinde söyledi: KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
@emrah16, içinde söyledi: KPSS A -2020 ANKARA KURS ÖNERİSİ
teşekkürler hocam
hocam bir de iktisatçılarının adını söyler misin gitmeden araştırayım. Ama derslerin uzaması biraz tedirginlik yarattı sonuçta zamana karşı yarışıyoruz
-
Ben de makro öneririm 2018 kpssde ben oraya gittim ki hala bağlantım sürüyor gider gelirim yardımcı oluyor hala hocalar. İktisatçılar Salim Göl ve Tufan Samet Özdurak. Salim hocanın derslerine hiç girme fırsatım olmadı bu sene katıldı ama Samet hoca çok iyidir
-
Data akademiyi de öneririm hocam oraya da gidin mutlaka.
-
hocam bende yayınlardan gidip tavsiye verebilirim. 2 yıldır kendi imkanlarımla çalışıyorum ve kullandığım yayınların çoğunluğunu 4t yayınları oluşturuyor. ben o yayınlar için bir sürü para ödemişken 4t ye giden arkadaşım bir sürü yayını ücretsiz olarak aldı. Dönüp dolaşıp o yayınları aldığın için söylüyorum oraya da gitmeni öneririm.
-
@nrpsmf teşekkürler hocam. görüşeceğim mutlaka
-
@nef471 teşekkürler hocam. 4t yayın açısından çok iyi mutlaka görüşeceğim
-
Arkadaslar idare ve anayasa dan guncel nota ihtiyacim var rica etsem gonderebilir misiniz varsa cok ihtiyacim var