2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
-
@venüsmer mevzu benim uyumamdaydı zaten. Ben bekleyince olmazdı
-
@istatistikçik o nicki alırken uzun süre açıklanmayan mülakat süresini düşünüp almıştım bak hala açıklanmayan bişeler var :))
-
@denetcii, içinde söyledi: 2018 GUY Gelir Uzman Yardımcılığı Sınavı Mülakatları
Şimdi akşam çalışma olmadığı için akşam ve gece açıklama beklemeyiniz uykunuzu alınız diyorlar. Şunu çok merak ediyorum kaldı ki 2017 nin grubunu didik didik araştırdım ve sınav açıklanma anına kadar konuşmalara baktım. Kimse de gece 3.30 civarı ışıklar yanıyor falan yazmamış. Bence ne zaman geleceğini kimse bilemez. Varsın uykusuz kalalım..
HER ŞEY BU MSJDAN SONRA BAŞLADI:)
-
-
Az önce sivrisinek öldürüp hellalik istedim allahim biz iyi değiliz.
-
@venüsmer Kan girmiş dostum mevzuya, kan parası ödemen gerek
-
@venüsmer ulann çok güldüm ya
-
Öncelikle herkes için milletimiz için en hayırlı listeler oluşur inşallah. Listeler bitmek üzere onay İÇİN yetkili bu gece mı evet der emin değilim ama demesini dört gözle bekler ve diliyorum...inşllah daha önce de dilim döndüğünce yazdığım gibi 16 Mayıs a kadar bu işi takvim içinde sonlandıralar,,,
Tekrar hayırlı olur herkese inşallah -
Kpss 2019 alanin harcini yatirmadim bekliyorum tecrubelerime dayanarak oyle sansli hissediyorum ki harci yatirdiktan kisa sure sonra aciklanacak ben en iyisi harci yatirayim
-
@simpeya o zaman sen tekrardan mi uyusan
-
@paretowilfredo şu an gib te yapilan çalışmalar guy için mı bundan eminmiyiz ustad
-
Bence her şey öğlen yazan arkadaşın iş bulmasıyla başladı
-
örneğin gece 3 de onay verilcek.Daire Başkanı kuruma mı gelmek zorunda evde sahurunu yaparken Do it now diye talimat verebilir mi
-
@venüsmer ben zaten siteye bakmıyorum burdan ögrencem. Film falan izlerim benim totemim buraya kadar her şey sizin için
-
@bydaler başka alım mı var?
-
@kaldorhicks Ahahahah evet ya o arkadaş nerede
-
bizden başka bir de avukatlık var onların da hem sayısı az hem de bizden sonra mülakatları yapıldı,büyük ihtimal dguy ve guy için çalışmalar
-
@refik-soydam Dostum faraza konuşuyorum onay bu gece verilmeyecekse, iftardan sonra çalışmanın manası yok gibime geliyor. Pekala yarın sabahta çalışılır, değil mi?
-
@rul0kat bu biraz sigara yak da otobüs gelsine döndü sen yatır kazanırsam ben sana yollarım
-
@kaldorhicks ahahaja aynen kimdi o benimde aklıma o geldi