Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Sınav sonucuna dair mail aldım başka mail alan var mı ?
-
Banada basarili oldugum yonunde mail atmislar kac mulakat oluyor neler soruluyor yardimci olursa onceden girenler seviniriz
-
Bende basarili olduguma dair mesaj aldım
-
Bana yeğede kalmışım diye mail geldi
-
Arkadaşlar bende yedekteyim kaç yedek oluyor acaba
-
Ben de yedek olarak kazandınız mesajı aldım. Başarılı olanlar arasından guy veya dguy kazanan var mıdır acaba?
-
Ayrıca yedege kalmak ne demek 6 kişi alıyorlar zaten acaba uzman Yrd teklifi yapılır mı
-
Başarılı olan arkadaşlar mülakat için ne zaman diyor birde aramızda başka yeri kazanıp gitmeyecek olanlar var mı ?
-
@ekonometrisyen en yakın sürede mülakata davet edilecektir yazıyor mailin içeriğinde Süreci şeffaflıktan uzak ilerletiyor. Geçmiş senelerde de bu şekildeymiş doğru düzgün bir bilgilendirme yapmadan ilerlemişler.
-
@karagergedan Bir üyenin söylediğine göre 1 kişi zar zor ve uzun vadede alınmış. Umarım bu sefer farklı olur. Hepinize başarılar
-
Umarım hepimiz için hayırlısı olur arkadaşlar
-
Yedeklere sıra gelme ihtimali var mıdır sizce arkadaşlar
-
Listede adım var ancak mail gelmedi. Listede olan herkes istanbul'a mı çağırılacak bilgisi olan var mı?
-
@zcilk listeye nerden ulaştınız acaba?
-
-
@ekonometrisyen hocam yanlış başliga yazmışim kusura bakmayın yanlislik oldu
-
@zcilk ne demek, hayırlı olsun hocam
-
arkadaşlar merhaba ben de olumlu olduğuna dair mail aldım. ancak daha önce 2 aralık 18 vakıfkatılım sınavında da olumlu mail almıştım hatta mülakata gittim şubatta daha sonrasında hiçbir dönüş almadım. vakıfkatılımda işe alım süreci çok farklı işliyor sanırım. geçen sene de müft yardımcılığı sınavına girip mülakattan sonra hala haber bekleyenler var. ha bir de eve mülakata geliyorlarmış genel müdürlükten önce. hepimize bu süreçte başarılar arkadaşlar.
-
Bu sabah katılımın insan kaynakları aradı başarılı olduğuma dair tebriklerini iletti yönetim kurulunun toparlanması ve uygun bir tarihe göre bireysel mülakata çağıracaklarını belirttiler yine herhangi bir süre vermediler
-
Arkadaşlar bilemiyorum inşallah ters birşey sormuyorumdur ortalama kaç puanla müfettişliğe kaldınız öğrenebilir miyim sizce mahsuru yoksa