28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@sinem hocam yanlış hatırlamıyorsam mülakata gelirken istenilen evraklarda ikametgah belgesi de vardı.
-
@jsmill Ama o mülakata ikametgahının olduğu şehirde açık varsa mı çağırılıyor işte bunu merak ediyorum. Belki 65 puan alacam istanbulda ikametgahı olan 50 ile çağırılcak belki ben çağırılmayacam istanbul için.
-
@modigliani-0 merhabalar bir şey sormak istiyorum.Ben bankaya ilk cv bıraktıgımda ikamatgahım farklı bir yerdi daha sonra yer degişikliği yaptım ve ikametgah adresimi degistirdim ama sınav basvurusu yaprken güncellenmedi ikametgahım eski adresimi gösteriyordu . Aramalar yapılırken cv deki adresemi bakarlar yoksa basvurudaki adrese mi bakıyorlar ? İk yı aradıgımda mülakata cagırılırsanız o zaman düzeltiriz dediler ama
-
@jsmill hayır hocam yanlış hatirliyoshnuz ikametgah mülakatta istenmiyor
-
@atiyee Hocam inanın ben de sizin gibi çok şey merak ediyorum ama bşey bilmiyorum. Ama size mülakata çağırılırsanız düzeltiriz demeleri beni umutlandırdı. Demekki yüksek puana göre mülakata çağırıp sonra il tercihi yaptırabilirler. Tabi sadece tahmin
-
İkametgahı sistemden görebiliyorlar bildiğim kadarıyla
-
@atiyee hocam benimki de çok karışık benimde değişecek o zaman orda belirtirim
-
Mail geldi arkadaşlar bana
-
@marsiyal müfettişliği geçenlerdenmisiniz
-
@marsiyal baraj belirlemişler mi
-
@marsiyal müfettişlik mi
-
Banada geldi arkadaşlar mail müfettişliği gecemedim
-
Baraj yazmıyor ortalama puan durumu yazıyor başarılı yazıyor oradada müfettişlikten eğlendim uzman yardımcılığı için
-
puanlar nasıl
-
Bana neden gelmedi sırayla mi geliyor ki
-
@marsiyal puanınız kaç hocam
-
@marsiyal anladım yani başarılı yazıyor uzman yardımcılığı için
-
Bende de ortalama puan 60 başarılı yazıyor son durum başarısız yaziyor
-
@mrvblkk puan 68.75 hocam ortalama puan durumu başarılı son durum başarısız yazıyor
-
@nairu hocam zaten ilk gün biliyorduk müfettişliği geçen 88 kişi var önemli olan puan durumu ona göre çağıracaklar uzmanlığa