Arkadaşlar fatih portakal da okuyor atılan tivitleri.ben bugün yazdım ama sona denk geldim okuyamadı.bence faydası olabilir
jsmill tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
RE: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur yanlış hatırlamıyorsam işaretlediğim cevap şüpheli ticari alacak 285000 alacaklı
-
@shanks yanlış hatırlamıyorsam tahvilin fiyatı ile faizi ters orantılıdır.şıkta doğru orantılıdır diyodu.yanlışı soruyodu
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
@ryan anladım hocam teşekkürler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@supernatural ilk sayfada paylaşılan notların içindeki yönetim bilimleri kısmı gayet güzel hocam.30 sayfalık bi not.Bakmadıysanız ona bakabilirsiniz
jsmill tarafından gönderilen son iletiler
-
RE: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020
@supernatural ilk sayfada paylaşılan notların içindeki yönetim bilimleri kısmı gayet güzel hocam.30 sayfalık bi not.Bakmadıysanız ona bakabilirsiniz
-
RE: 2019 SGK 10. Promosyon Denetmen Yardımcılığı Mülakatları
@lastmetal ilk günden itibaren Bakan Hanımın da tüm görüşmelere katılacağını düşünerekten çarşambadan önce mantıklı.
-
@sinem hocam yanlış hatırlamıyorsam mülakata gelirken istenilen evraklarda ikametgah belgesi de vardı.
-
@ryan anladım hocam teşekkürler
-
@ozge17 şube için de çağırma ihtimalleri var o zaman değil mi hocam
-
Arkadaşlar uzmanlıktan hariç şube için de çağırma durumları oluyor mu?Tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
-
@gmsmustafa emin misiniz?ters yönlü diye biliyorum.konuya hakim arkadaşlar aydınlatabilir misiniz?