28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
Çağrı merkezine bile alsalar giderim o kadar yildim
-
Gişe filan alınmaz mı bu sınavla da değerlendirmezler mi acaba Antlaya ya yeni bir şubesi daha açılıyor
-
@ert1234 sen uzmanlık için aranmamış mıydın? Gişeye mi düştün
-
@beveridge-eğrisi tabiki iyi
-
@curateıpsum mailden sonraki 2 -9 gün arasinda aramalar olmuştu
-
GY 24
İktisat 22
Hukuk 24
Maliye 28
İngilizce 33uzman yardımcılığı şans var mıdır ?
-
@ert1234 hani aranmıştınız uzmanlık için
-
@regresyon cagri merkezinin sartlarni bliyor musunz , o da cok iyi ortalama maask dort bin kusur bluyor yani bana gore iyi ben ona da girdim daha aciklanmadk fakat sinavm guz gecti
-
@ert1234 sen nasıl bir trolsun ya bide cevap mi bekliyosun
-
@ert1234, içinde söyledi: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
Uzmanlık için arandım
Bu arkadaş uzmanlık için aranmamış mıydı?
-
@dhdbsjdb bilmiyordum düşündugumden daha iyiymis
-
@regresyon vakifin hersyi iyi bu issizlikte herhngi bir birimine girelim de memnun olmazsak is varken calismaya devam ederiz boylesi daha zor , ama onu sinavi ayri oldu ekstra cagirirlar mi bilemiyorum 3400 aylk temettu primlerle ve ikramiyelerle o kadari buluyor aylk diye bliyrm sinavdan once basimzda bulunan ik da ki personelleri ballandira ballandira anlatmisti hocam , o olursa da hayatmz kurtulur baya baya
-
@sinem kaç puan aldınız acaba
-
Uzmanlık için gkgy barajı 20 mi 26 mı?
-
@zey öyle bir baraj söz konusu değil uzmanlık için, matematik ve İngilizce barajı müfettişlik için vardı. Uzmanlıkta herhangi bir matematik barajı olacakmı bilemeyiz hocam
-
@north-remembers Antalya da ki uzman arkadaş aramış yanlış alarm
-
Gy 24
İngilizce 22
İktisat 22
Hukuk 22
Muhasebe 26
Ortalama puan durumu: başarılı
Son durum: Başarısız
İkametgah: İstanbulAranır mıyım acep inşallah aranalım 🤲
-
Özür diliyorum antalya da ki istihbarattan arkadaş aramış mailleri atıyorlar diye bende heyecan yaptım yav
-
Gy 25
Hukuk 14
Ekonomi 23
Maliye 24
Ortalama puan 53,75Arkadaşlar Ankara da İstanbul gibi 50lerde mi kapatır sizce?
-
@mülkiyeliii hocam Ankara nedense yüksek kapatıyor diye biliyorum umut kırmak gibi olmasın ama. Diğer şehirler bir nebze düşük kapabilsede Ankara'da böyle bişey var diye biliyorum.