2gün sürecekmiş aramalar
zey tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@misiko 0 (216) 724 27 21
-
@ozge17 o kadar güzel söylediniz ki en ufak olumlu bir kelime bile umudumu yitirmeme engel oluyor. Yarın her şey daha net olur. Ama yinede bu kadar insafsız olamazlar herhalde diye de düşünmekten kendimi alamıyorum
zey tarafından gönderilen son iletiler
-
@ozge17 o kadar güzel söylediniz ki en ufak olumlu bir kelime bile umudumu yitirmeme engel oluyor. Yarın her şey daha net olur. Ama yinede bu kadar insafsız olamazlar herhalde diye de düşünmekten kendimi alamıyorum
-
@füreya ben 5-6 kez aradım bugün isnan kaynaklarını bilgi veremiyoruz dediler. Mesai bitimi tekrar aradım sistem kapanıyor göremiyoruz dediler ben pes etmedim tekrar aradım ama bu sefer listeye bakıp isminiz yok dediler. Sizce bu normal mi? Arkadaşlarım başından atmak için öyle demiştir diyorlar ama bence bile isteyerek bir insanı üzmezler diye düşünüyorum.
-
@marsiyal yukarıda da dediğim gibi ikametgahım istanbul puanım 56. Kaç kez aramama rağmen bilgi veremiyoruz dediler. Mesai saati dışında aramama rağmen bilgi verdi bir kadın listede adınız yok dedi. Gerçekten aşırı şaşkınım ve üzgünüm. Bilgi vermiyoruz diye diretirken neden bilgi verdi anlamıyorum
-
@osmanozcan akdeniz üniversitesi antalya
-
@zeynepdrd baraj altında kaldığım ders yoktu
-
@rorschach159 inanın bende anlamadım. Ve şuan çok kötüyüm keşke hiç söylemeyeseydi
-
@suigeneris1876 bir erkek çıktı önce bilgi veremiyoruz dedi. Sonra bir daha aradım bir kadın çıktı o listeye bakayım dedi adımı soyadımı aldı. Baktı listede adınız yok dedi. Kaç puanla kapattı dedim bilgi veremiyoruz dedi.
-
@misiko 0 (216) 724 27 21