28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
İstanbul 68.75
-
@sandviçyiyenadam süreç biraz hızlı ilerliyor gibi,sanırım dün müfettişlik kazananları ev mülakatı için aramışlar,bu nedenle bayram sonrasını kalacağını sanmıyorum
-
@marsiyal mufettislik baraji 70 di degl puaniniz cok iyi insallah ararlar sizi aramalilar yani
-
Uzmanlık için aramalar ne zaman başlayacak duyum alan var mı?
-
İstanbul 56,875
-
Ankaradan başvuranlar kimler
-
@atanacakgiller Istanbul yüksek kapatacak gibi.Herkes Istanbul yazmış
-
@cemresaygin hocam pozitif olalım lütfen rica ediyorum geçen sene de öyle söyleyen çok oldu 45 alan insan çağrılmış
-
@north-remembers aynen ve gecen senin puanlari daha yuksekmis forumdan bakin gecen seneye herkes altmis ustu alms , ona ragmn dusukler de girmis umit kesilmez
-
@dhdbsjdb yaa bilmiyordum geçen sene puanlarını kısmet işte inşallah hepimizi çağırırlar mülakata çok güzel olur
-
@north-remembers hocam arkadas sabahtan beri negatif benim gördüğüm 55 ve üstünün sansı daha yüksek kimse su süreçte canını sıkmasın yeteri kadar sartlar zor zaten
-
@cemresaygin hocam Istanbul yazmış derken? İkametgah olarak mı İstanbul diyosunuz ben şehir tercihimi yaptığımı hatırlamıyorum ya
-
@mzffrzyrk Geçen yıl Istanbulda puanlar düştü diye herkes ikametgah istanbul yazmış ya da orada oturuyor.Benim şahsi görüşüm yüksek kapatacagı.Ben 48puanla birinin alındığına gözümle görmeden inanmıyorum.Bu forumlarda herkes atıyor.Umarım arkadaşlar haklı çıkar puanlar düşer.
-
@ozge17 evet hocam sormayın ya gördüm 4 sayfa önce yorumlarını hadi neyse dedim ama böyle sürekli negatif olmamak lazım eminim herkesin ümitli olmasının nedeni vardır. Hem zaten kaç yıllık işsizlik canımıza tak etmişken moral bozmayalım. Yıprandığımız kadar yıprandık zaten.
-
@north-remembers Geçen yıl 72 Izmir tercihi ile arkadasim cagrılmadı.Bense sadece maliyeden kalarak çagrılmadım.Ben bunu yaşadığım icin böyle dusunuyorum arkadaslar.Bi nedenim var yani.
-
@cemresaygin hocam eminim vardır ben de dedim bir kaç sayfa önce manisa ikametgahlı arkadaşım alanlardan hayli yüksek yapmasına rağmen aranmadı istanbul mülakatı için. Ama daha da düşük puanlı olanlar çağrılmış. Belli olmuyor bankanın işi istanbul da açık çok zaten dguy ve guy olanlarda var.
-
Geçen yıl 52 ile ve sıfır ingilizce ile iç kontrol olan var ümidinizi kaybetmeyin bence..
-
@friedman98 inşallah o şans bizlere de vurur
-
İhtiyaç sayısını ve kritlerlerini tam olarak bilmeden istanbul yüksek kapatacak gibi bir çıkarım yapamazsınız ki elinizde yeterli bilgi yok.Kaldıki şehir tercihi gibi bir durum da söz konusu değildi.Önceki yıllardan yapılacak tek çıkarım bankanın kendince belirlediği kriterler var puandan öte dikkate aldığı birşeyler daha var hepimiz bekleyip göreceğiz umutsuzluğa kapılacak da benim kesin olur diyecek de bi durum yok.
-
@friedman98 yok artık hocam ikametgahı neresiymiş birde hangi üni