Vakıf Katılım Müfettişlik Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
Bende uzman Yrd ya da vs pozisyonlar için teklif yapılıyor mu onu merak ediyorum
-
@samettin puan yazmiyor gonderilen mailde
-
@ademsmith tamam teşekkürler sağ olun
-
Başka aranan oldu mu arkadaşlar
-
@liquiditytrap hocam beni bu sabah aradılar attıkları maili teyit etmek için. Bazı arkadaşlara yanlış mesaj atılmış sanırım.
-
@ysgnd5 hakkaten ilginç bir süreç ilerliyor ne kazanan listesi var ne yedek listesi var ne puanlar belli, yanlış mail atılıyor falan garip
-
@ysgnd5 Beni de aradılar aynı sebepten ama mail yanlışlığı olarak açıkladığı bana yanlışlıkla atılması değil mailde bi ek dosya gözüküyor olması. Ek dosya gözüküyor ama öyle bir şey yok gibisinden bir şey söyledi sonra da en kısa zamanda mülakat tarihleri iletilecek, mülakatta görüşmek üzere dedi.
-
Kuruma mail attım puanımı veya sıralama mı öğrenmek istiyorum diye, gelen cevap sınav detay bilgisi paylaşılamamaktadır, anlayışınız için teşekkürler şeklinde. Şimdi siz değerli arkadaşlarıma soruyorum bu ne kadar objektif veya adil!
-
@ahmetugur Görende başkasının detayını istiyor sanki. Liste açıklamaları gerekirken şu yapılana bakın! Bir de şeffaf kurumlarız diye geçinirler! Bankaların finansal yönleri yanında iklarının da denetlenmesi gerek.
-
Mülakata girmeyi kazanan arkadaşlar tarihlerle ilgili bir dönüş aldınız mı veya kurumu aradınız mı?
-
Zenginin keyfi gelene kadar fukaranın canı çıkarmış bu hafta aranirmiyiz sizce
-
@ademsmith bence ararlar bu hafta hocam
-
Bu sabah mülakat için aradılar arkadaşlar
Yarın uygun musunuz diye sordular
Ümraniye’de gerçekleştireceklermiş mülakatı.
216 lı bir numaradan arıyorlar -
@karagergedan Aynen hocam benide aradilar cuma günü icin
-
Cuma gunu icin benide aradilar
-
@ademsmith saat icin ne dediler hocam
-
Arkadaşlar mülakat yapılmadan yedek nasıl belirleniyor?
-
@liquiditytrap yedekte biri olarak söylüyorum sınav sonucuna göre belirleniyor
-
@ekonometrisyen normalde mülakatlar sonrasında belli olması gerekmez mi asil ve yedeklerin
-
@ekonometrisyen hocam yedekler için uzman Yrd vs teklif olur mu