TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı alımı
    692
    7809
    1386056
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • D
      dermaniye @istkç.M Son düzenleyen:

@istkç-m istatistik ten 72 ile atanan tanıdıklarım var. Bense 82 ile atanırmıyım korkusu yaşıyorum. Bu hak mı peki sence ??

H I 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • M
        modigliani 0 Son düzenleyen:

600 P23
        600 P42
        Düzenlemesi haklı ve adaletli olacaktır.

insanlar tercihlerinden ibarettir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
        • M
          mamodayı Son düzenleyen:

Arkadaşlar son durumu paylaşıyorum, puan türü ile ilgili bir değişiklik düşünmüyorlar daha önce dediğim gibi halen bir değişiklik yok enerjinizi puan türüne değil ilanın bir an önce gelmesi için harcayın ayrıca Twitter etkinliğinden bahsedilmiş buna hiç gerek yok illa bi etkinlik yapılacaksa ilanın kpss den evvel gelmesi için yapılmalı. Nihayetinde kpss den sonra gelen bir alım sonucunda 10 farklı puan türü de olsa tek puan türü de olsa buradakilerin büyük çoğunluğu listeye giremez. Bence konuyu çok dağıtmayalım tek hedefe yönelim bu da bir an önce ilanın gelmesi başka bir şey değil.

D D 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
          • D
            dermaniye @mamodayı Son düzenleyen:

@mamodayı Bence de öyle olmalı. Herkes bir panik halinde ve birbirimize sataşır olduk. El birliğiyle alım için uğraşalım araya farklı şeyler karıştırmanın milleti velveleye vermenin bir anlmı yok.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
            • A
              Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@mamodayı kesinlikle alım yapılması için etkinlik yapılmalı.Daha ortada puan türü değişikliği ile ilgili net veri yokken bu yönde etkinlik yapılması suyu bulandırmaktan başka bir işe yaramaz.

• A
                aliveli003 Yasaklı Son düzenleyen:

Kurumun ana mevzuati ceko da. Ceko olmayacakta hic bir alakasi olmayan istatistik mi olucak. Olursa ahim ahirete

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Y
                  yabgu Son düzenleyen:

Ozaman akşam guy dguy etkinliğinin birini sgk için çevirsek . Düzenleyen hocalarım aramızdaysa

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • H
                    hedefsgk @dermaniye Son düzenleyen:

@dermaniye istatistik için puan düşüklüğünden bahsediyorsunuz ama istatistikte çalışacak kitap yayın hiçbirşey yok okuldan kalma derme toplama notlarla çalışılıyor ve sınavda okulda görmediğim konulardan bile soru geliyor yani düşünün halimizi

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • D
                      dermaniye @hedefsgk Son düzenleyen:

@hedefsgk Siz zaten özetlemişsiniz. Biz çok daha fazla derse çok daha fazla kaynağa çalışarak sizden çok daha yüksek bir puan almamıza rağmen atanamıyoruz. Her neyse ilan gelince her şey netleşir. Umarım hepimiz için hayırlısı olur.

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • H
                        hedefsgk @dermaniye Son düzenleyen:

@dermaniye sizlerin çalışacak kitabı yayını kursu olmasaydı kaçı 70 puan ve üzeri alacaktı neyse herkes için hayırlısı ne ise o olsun

• M
                          mat06 Son düzenleyen:

Istatistik iibf tartismasi gereksiz. Ben matematik mezunu olarak hazirlandim sinava. Gercekten istatistik icin piyasada kaynak yok. Kurs yok. Olan tek bir kaynakta da soru cozumleri yok. Ve hatalarla dolu. inanilmaz zorlandim ben hazirlanirken. Bu benim gibi matematik ya da istatistik mezunlari icin yapilan tek toplu alim. Ve sayi max 100. Bizlerde bu ilan icin emek verdik. Bu saatten sonra yapilacak degisiklik bizi de magdur eder.. Gereksiz bolum tartismasi sadece bu ilan icin emek veren insanlari eksiltir, enerjimizi ilanin gelmesi icin cabalamamiz gerekir. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • safiTÜRK69
                            safiTÜRK69 Son düzenleyen:

Mesleğe girmeden önce istatistik muhabbetine hiç bulaşmadım. Herkes kendi nasibini yer anlayışı vardı ve alıyorlarsa bi bildikleri vardır diyordum. Ancak şuan görüyorum ki meslekte İstatistik ile alakalı hiçbirşey yok. Muhasebe hukuk iktisat bilgileri de yok maalesef istatistikçilere bir lütuf olarak verilmiş kadro olarak görüyorum.

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

I 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 12
                            • S
                              sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

istatistik ve iibf mezunları beraber sıralamaya alınmalı. istatistik için özel kontenjan verilmesi doğru değil.

I M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • I
                                istkç.M @dermaniye Son düzenleyen:

@dermaniye Bir kişinin atanmasını genelleme yapamak hiç dogru degil .Kurum da size ne kadar ihtiyaç varsa bizlere ihtiyaç varki alım yapılıyor.

• I
                                  istkç.M @safiTÜRK69 Son düzenleyen: istkç.M

@safitürk69 Senin meslekten haberin yok öğrende gel dostum benim sana tavsiyem.Ellerinizi tutmadik istatistik bölumunu okuyabilirdiniz .

safiTÜRK69 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • I
                                    istkç.M @sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

@sandviçyiyenadam Daha seçmeli olarak zor geçdiniz bölüm hakkında gereksiz ifadeler kullaniyorsunuz kurum yönetmeliğine el uzatacaksin heralde bu gidişle.

S W 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • D
                                      DS1966 @mamodayı Son düzenleyen:

@mamodayı Kardeş nerden bu duyun Gidipte ekstra Puan ekleme olmayacak mı

• A
                                        ayseguliscnl Son düzenleyen:

Arkadaslar bolum tartismasini birakalim lutfen bende istatistikciyim bolum tartismasina gircek olursak kurum sadece ceko mezunu almaliya kadar gider olay tek temennizim eski sayidan az olmamasi kaydiyla ilanin gelmesi umarimda bu sekilde olur kalplerimizi kirmayalim belkide ilerde ayni kurumda birlikte calisacagiz

• M
                                          mat06 @sandviçyiyenadam Son düzenleyen:

@sandviçyiyenadam mesela guy aliminda muhendis kontenjani da ortak sekilde mi alinmali ?

• M
                                            mat06 Son düzenleyen:

Neyse konu cok sacma bi yere gidiyor. Umarim bi onceki ilanin aynisi gelir de kimse magduriyet yasamaz. Herkese iyi gunler

• 1
                                            • 2
                                            • 258
                                            • 259
                                            • 260
                                            • 261
                                            • 262
                                            • 390
                                            • 391
                                            • 260 / 391
                                            • İlk ileti