İçini Dökmek İsteyenler...
-
Akıl ;sen ne büyük bir nimetsin . Bir de adaletli ol sana açılmayacak kapı yok.
-
Adalet, hakkaniyet ve samimiyet kim bunları tanımlamış ise nasıl ve neye tanımlamış diyecek söz bulamıyorum.
-
...
Biz bi günde mi karar verdik gitmelere? Bir günde mi vurduk yükümüzü katara, bir günde mi düzdük katarımızı yollara? Nereden göç etsek kendimizi bıraktık geride. Neye ait idiysek ondan bir avuç, neye sahip idiysek ondan bir dirhem, neyi sevmiş isek ondan bir buse aldık koyduk cebimize.
Söyle yolcuyu yeren dar beldenin korkak sakini.
Her uğrayana neden sundun baldıran zehrini?
Sen halvetinde saklanarak yaşarken,
Biz yolda ölürüz diye mi sakınırsın elini?...
-
Kırdığınız yerden kırılacaksiniz!
-
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Peki ya haksızlıktan taraf olan?
Daha da kötüsü bizzat haksızlığı yapan?Şeytanı soyut ve mistik bir varlık olarak düşünen, göremeyeceğini sananlar ve gözlerini kapayanlar aldanır. Şeytanı kanatları olan bir kuş gibi tasavvur edenler de öyle. İblisten sonraki şeytanlar hep iki ayaklıdır; içlerinde dünya hırsları, gözlerinde riya saklıdır.
-
Devlet adamları mahşer meydanına bir esir gibi elleri arkalarından bağlı gelecekler, eğer adil bir idareci olamamışlarsa bu bağdan asla kurtulamayacaklardır.
Bir hadis olarak aklımda kalan bu ifadeyi bu sıralar devamlı hatırlıyorum.
Çoluk çocuğunu makam, mevki, iş sahibi yapan idareciler, mülakat bahanesiyle birinci hakkını alıp sonuncuya verenler.. haliniz harap.. -
zarifoğlu'nun bir sözü vardır; "biliyor musunuz? ben bu çağdan nefret ettim. etimle kemiğimle nefret ettim" diye. her geçen gün o söze daha çok hak vermeye başlıyorum. gülmek bir gün bize de yakışacak mı? inanın bilemiyorum.
-
@paretowilfredo Merhaba hakkımizda yapilan güvenlik soruşturması sonuçlarini ogrenebiliyor muyuz ve devam eden mülakatlar icin de. Bu konuda bilginiz var mı ?
-
Artık çok yoruldum...
-
Biz böyle filmlerle büyüdük...
-
İzler kalır, izler kalırsın.
-
Eskiden knight oynayıp sagopa kajmer dinlerdim. Bilmem ki dünya kupası falan vardı. Tarkan,mustafa sandal, yalın falan vardı piyasada hep. Cs 1.5 oynardık mahalledekilerle. Sene 2005 falandı. O zamanlar her şey güzeldi ne bileyim. Ne dünyadaki makamlar, mevkiler,paralar, tatiller bana o zamanki mutluluğu asla veremeyecek. Bundan mütevellit artık dünyadaki somut herhangi bir nesneden mutluluk beklentim kalmadı. Belki jeneresyonla alakalı bir durum belki başka bir şey bilmiyorum. Diyeceğim şu ki güzel olan her şey eskide kaldı.. En azından benim için
-
Babamin aldığı kırmızı papucu başucuma koyup sabah olsada giysem diye heycandan sabaha kadar uyuyamadigim o eski bayram sabahlarindan, hayallerimi gerceklestiremedigim bir bayramin daha geldiği acı ve umutsuzlukla yine uyuyamadigim bir bayram sabahına. Bazı duyguların tarifi imkansiz. Yine de elhamdülillah
Iyi bayramlar ty ailem -
Set çeksen şu yalnızlık girdabında, kurtar demiyorum insafına bıraktım kendimi... Kurtarırsan beni eyvallah lakin çektiğin setin altında kalırsam yine eyvallah sınırı belli oldu derim
-
Her bayram gibi bu bayram da kaç yaşına gelmiş olmama rağmen büyüklerden harçlık bekliyor olacağım, çünkü işsiziz
Hepinizin bayramı mübarek olsun arkadaşlar -
O kadar şey var ki söylemek istediğim, boğazımda düğüm düğüm olup kalıyor. Geldik mi yine bir bayram sabahına...
Bugünler de geçecek eminim. Elbet bu işsizliğimiz de bitecek. Kendi kendime sabır çokça sabır, sabır diyorum. Emek veren bütün sevgili forum arkadaşlarım; İnşallah Kurban Bayramına öylesine bir gururla, sevinçle girmemizi nasip eylesin Rabbim. Çok kıymetli forum yöneticilerimizin ve sizlerin bayramını kutluyorum. Daha nicelerine inşallah -
...
Neden bu topraklarda;
her kriz
her seçim
her toplumsal olay
her önemli vaka
tam bir gerizekalı turnusolü? Ne almak için çektiği krediye beynini ipotek ediyor bazı insanlar çok merak içerisindeyim.Tamam sakinim.
-
Kendi dünyasında şartları dahilinde bayramı gerçekten bayram tadında yaşamak için odamdan şehrimden çıktım ve çok özlediğim dostlarımlayim sevgili günlük ..
Çokk mutluyum hep negatif şeyler yazmak haksızlık olur bu sebple yazayım dedim.
İzmir candır -
@aroma biz de gümüldürde bir bag evindeyiz hocam:) arka fonda radyoda türküler:) abim,yengem, yegenlerim ve esim,kızım
-
8 ay önce yazmışım en son bu başlığa o günden bu güne hayatımda pek değişen bir şey yok ama olsun sevdiğim iki şarkıdan iki cümleyi şuraya bırakıp kaçayım. Umarım sonraki 8 ay öncekinden daha güzel olur ve yazacağım ilk ileti müjde dolu olur
Direnenler yaşar.
Güzel günler göreceğiz çocuklar.