2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Bugünde açıklanmaz bu sınav
-
Yarından çok ümitliyim. Duyumcular ne diyor bu konuda
-
@alexistocquevill aşama kurumda olsa belki duyum alınabilirdi ama ösym den duyum alan duymadım ben
-
Ben bugünden de ümitliyim 2 adet link açık ikisinden biri Sayıştay sonuçları diye düşünüyorum, hayırlısı.
-
Seneye sayıştay için ciddi hazırlıklarım var. Klasik sınav için hukuk konularında salt kanun metni ezberlemek daha mı mantıklı ?
-
@quesnay hayir daha mantikli degil.
-
@quesnay genel hatları soruyorlar kardeşim kanun metni bence kaymakamlık hakimlik için iyi mesala kanunda anayasayı sert yapan unsurlar nelerdir diye geçmez genel hatlarını bil istiyor
-
Açıklandı
-
Hayırlı olsun.
-
Hayırlı olsun
-
Hayırlı olsun herkese.
-
Arkadaşlar hayırlısı olsun herkes icin. Kazanıp SGK denetmenligine başvuru yapan varsa geri çekerse daha fazla arkadaşımız yararlanabilir
-
@ryan bi dur dostum mülakatı yapılmadı buranın
-
hayırlı olsun arkadaşlar mülakatlarda da muvafak olursunuz inşallah ..
-
@walras12 hadi ya buna üzüldüm suan açıklandı deyince atandılar sandım
-
Olmuş Allah’a şükür
-
Herkes için hayırlısı olsun inşallah , kazanan abilerim şimdi ne yapacaklar nasıl bir yol izleyecekler tavsiyesi olan varsa sevinirim
-
Herkese hayırlı olsun . Acaba bir önceki grubunun mülakatı bitirip mi yaparlar bizim mülakatları ne olur tahmini olan var mı
-
Liste Sayıştay sitesinde yayınlansa da iki mülakatı da bekleyen kaç kişi var bir görsek. O sınavın iptali ile her şey üst üste bindi.
-
@angaralı, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Herkes için hayırlısı olsun inşallah , kazanan abilerim şimdi ne yapacaklar nasıl bir yol izleyecekler tavsiyesi olan varsa sevinirim
Uzunca bir bekleyiş olacak, hayırlısıyla 2018 mülakatı sonuçlansın sonrasında Kurum belge isteyecek sonrasında öngörüşmeler ve ev ziyaretleri yapılacak sonrasında mülakatlar yapılacak. Başkan Bey 2020 Ocak demişti mülakatlar için.