2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
-
Benim sonuç olumsuz. Kazanan arkadaşlara başarılar dilerim. İnşallah kuruma en çok faydası olacak arkadaşlar kazanır
-
kazandım diğer kazananları da tebrik ediyorum
-
2018’in mülakarı yapılmadan 2019 için belge vericez acayip olacak ama seviyoruz be sayıştayı
-
@kombassankoma belge ne zaman verilecek ki
-
@kombassankoma Hocam tebrik ederim sizi ben 69.60 ile sınırda kaldım hayırlısı diyelim size bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum
-
@hakimadayı06 yakında veririz hocam 1 haftaya duyuru gelebilir geçen sınav olduğu gibi.
-
@g-uzmanı deme be hocam fena sınırmış hakkınızda hayırlısı olsun:/ teşekkür ederim hocam
-
Dostlar sınava katılım az mıydı? Sayıştaya küsen sayısı mı fazla? Çok az kişi sonuçların açıklanmasına yorum yazmış. Kazananlara hayırlı olsun diyelim. Bir sonraki yazılı sınav için başarılar dileyelim.
-
@antimülakat, içinde söyledi: 2019 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı KLASİK Sınavı
Dostlar sınava katılım az mıydı? Sayıştaya küsen sayısı mı fazla? Çok az kişi sonuçların açıklanmasına yorum yazmış. Kazananlara hayırlı olsun diyelim. Bir sonraki yazılı sınav için başarılar dileyelim.
Sayıştay'a küsen yok da reklam politikasından ötürü siteye küsen çok olabilir hocam
-
@antimülakat geçen yıl sınavın iptal sürecinde burda öyle çirkinlikler gördük ki, kimsenin ne yorum yapası ne tecrübe paylaşası gelmiyor
-
Benim de oldu çok şükür yalnız Pazartesi askere gidiyorum belge istemeleri durumunda ne yapacağım bilemiyorum
-
@izmirli1806 çıkmana izin veriyorlar bir sıkıntı yaşatmadan işlemlerini yapmana izin veriyorlar
-
@edielik eyvallah hocam sağolasın
-
@bulut hocam şu önünüze zırt pırt çıkandan samimiyetle söylüyorum bende çok rahatsızım. En kısa zamanda kaldırıyoruz onu. Sözüm olsun
-
Çok şükür içerdeyiz. Kazanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun. Olmayan arkadaşlar nasip değilmiş Allah gönlünüzün muradını tez zamanda versin. Herkese başarılar.
-
Benimde oldu. Kazananları tebrik ederim. Olmayanlarinda allah yardimcisi olsun
-
Puanlarınız ve sıralamalarınız nasıl acaba ? ben 72.8 puan ile 99.yum
-
Siralamam 20 lerde benim. Puanim 84 kusur
-
Şükür içerideyiz
-
Çok şükür oldu. Zorlu süreç geride kaldı. Mülakata kalanlara tebrikler. Hayırlısın olsun hakkımızda.