Mesleki Yeterlilik Kurumu Mülakatları Neden Açıklanmıyor?
-
denetmenler aradan çıktığına göre yavaştan heyecan yapmaya başlayabiliriz.
-
acaba twitter'dan kuruma yazsak mı bizde? Kurumun kendi twitter hesabı hergün birşeyler paylaşıyor.
-
Sıra yavaş yavaş bize geliyor gibi. Güvenlik soruşturmasının bitip bitmediğini de merak ediyorum. Twitterdan toplu bir hareket işe yarayabilir.
-
@bazarov hocam kurumu taciz etmek işe yarar bu süreçte her gün farklı numaralardan arayın
-
Kurumun twitter adresine dm attım bu şekil bir cevap geldi.
İyi günler. Uzmanlık sınav sonuçları ne zaman açıklanacak acaba?
10 dk. 10 dakika önce
MYK
Lütfen soru ve taleplerinizi bilgi@myk.gov.tr adresine mail atınız.
1 dk. 1 dakika önceTeşekkürler.
Bu mesajı işaretle Bu mesajı sil
1 dk. -
bahsedilen e-posta adresine bu şekilde bir mesaj attım. siz de bir el atabilir misiniz arkadaşlar?
Merhaba. Kurumunuzun yapmış olduğu Uzman Yardımcılığı mülakatlarının sonuçları ne zaman açıklanır? Herhangi bir bilgi vermeniz mümkün müdür? SGK denetmen yardımcılığı mülakatları açıklanmadan önce SGK Başkanı Sn.Bağlı haftaya mülakatları açıklıyoruz dedi ve açıklandı. Acaba kurumunuzun da bu şekilde bir açıklaması olabilir mi ?
-
@AlimAydamak ben de şimdi benzer bir mail atacağım burada katılım da önemli bence dikkat çekebilmek adına diğer arkadaşlar da gönderirse belki biz de bir açıklama alabiliriz
-
Ben de attım bakalım.
-
mesajına cevap verilen var mı?
-
@AlimAydamak bana cevap gelmedi daha
-
Bana da gelmedi maalesef
-
ben de yazdığınız mail adresine mesaj attım, hala cevap alamadım
-
ayrıca myk@myk.gov.tr' ye de mesaj attım ben. ama cevap gelmedi henüz
-
@AlimAydamak cevap olarak buyrun az önce açıkladık deyip sitelerinden duyuru linki ativerseler ne iyi olurdu
-
SGK Başkanı Sn.Bağlı gibi twitter kullanmıyorlar, daha resmiler.
-
Aslında kurum başkanı Adem Ceylan Bey'in twitter hesabı var fakat ben twitter kullanmadığımdan yazamadım hiç eğer maillere cevap alamaz da oradan da yazalım dersek idareten bir hesap açarım belki orası daha hızlı bir iletişim sağlayabilir
-
@kamu657 onun facebook'unu da görmüştüm bir ara bakarken ordan dürtüp mesaj atasım bile gelmişti valla
-
yapalım derseniz, twitter'dan yazabiliriz Sn.Adem CEYLAN'a.. menşınlayalım
-
@AlimAydamak @songoku bence yapabiliriz sonuçta daha dün olan bir mülakat değil bu üzerinden bu kadar zaman geçti en azından sürecin ne aşamada olduğunu öğrenmek hakkımız
-
bir an önce yapalım o zaman mesai bitmeden?