TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Alımı 2019
-
İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 2
Personelin Görev Yapacağı Şehir : Ankara
Adaylarda Aranacak Özel Koşullar
1.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Uluslararası İlişkiler, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Çalışmaları, Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler veya Küresel ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS şartı 80İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 3
3.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Makine Mühendisliği, Makine ve İmalat Mühendisliği, Makine ve Üretim Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Otomotiv Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği veya İşletme Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS 75İstihdam Edilecek Personel Sayısı : 5
5.1- Yükseköğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; İşletme, İktisat, Ekonomi, Ekonometri, İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Muhasebe ve Denetim veya Muhasebe Bilgi Sistemleri bölümlerinden birini bitirmiş olmak.
YDS şartı 65SON BAŞVURU TARİHİ: 02.07.2019
-
Güzel ilan. İlanın birini 65 yds diğerini 75 yds yaptıran temel unsur nedir bilgi verebilir misiniz iş hakkında
-
Arkadaşlar, bu ünvan merkez uzman yardımcılığı statüsü ve maaşında mı? Maaş, özlük vs. nedir?
-
Arkadaşlar başvuru tübitakın kendi sitesinden mi yapılıyor?
Güzel bir ilana benziyor değerlendirmeye değer -
Bilimsel Programlar Uzman Yardımcısı / Bilimsel Programlar Uzmanı pozisyonları için;
Ağırlıklı Mezuniyet Ortalaması + (Tecrübe Yılı) / 15 + 10.000 / (Üniversiteye Yerleştirme Sınavı Sıralaması) >= 3,20
Uzman Yardımcısı / Uzman pozisyonları için;
Ağırlıklı Mezuniyet Ortalaması + (Tecrübe Yılı) / 15 + 10.000 / (Üniversiteye Yerleştirme Sınavı Sıralaması) >= 3,00
şartı var yalnız.
-
Ne lanet bir sistem pdf dosyalarını kabul etmiyor. Yüklüyorum yine de kabul etmiyor. İnsanı başvurmamaya teşvik ediyor!
-
@bluephantom, içinde söyledi: TÜBİTAK Uzman Yardımcısı Alımı 2019
yorum yine de kabul etmi
boyutu fazladır belki hocam
-
@bluephantom hocam dediğim kısımdan mı yapıyorsunuz başvuruyu?
-
@senorita kariyer.sage.tubitak.gov.tr üzerinden yapabilrisiniz başvuruyu
-
Ah be ortalama yine karşımıza çıktı..
-
@senorita Yok hocam megabyte bile değil. @Gençişsiz Evet hocam aynen ancak bu eğitim bilgilerinde 3 pdf istenilen kısımda belgeleri yüklememe rağmen tanımıyor.
-
@bluephantom hocam sistemler her zaman bir sıkıntı çıkarıyor malesef
-
@gençişsiz Bu karşılaştığım en kötüsü. Şu en nadide kurumun başvuru sistemine bakın hele!
-
@bluephantom hocam nasıl bir hata veriyor peki? doldurulması zorunlu bir alanı doldurmamış olabilir misiniz?
-
@senorita Yüklediğim dosyalar pdf olmasına rağmen 'Pdf yükleyin' diye uyarı alıyorum.
-
@bluephantom hocam bilmiyorum ama bir şekilde sistemi halletmemiz lazım
Hayırlı olsun şimdiden -
@gençişsiz Sağolun hocam. Bilgisayar programlarına ne yazdınız? Office, iyi düzeyde vs?
-
@bluephantom düzey değil ilgili programı ne kadar zamandır kullandığınızı soryorlar hocam. office 10 sene, matlab 5 sene gibi gibi.
-
@senorita Düzey soruyorlar hocam. Başlangıç, orta seviye ya da ileri düzey gibi seçenekler var.
-
@bluephantom aynen düzey de soruyorlarmış hocam ben dikkat etmemişim