İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu 13 kişi
-
@qwerty1453 sorunun cevabı tihek.gov.tr adresinde. forumu nelerle meşgul ediyorsunuz. pes doğrusu.
-
@sev-ren p6 90.24 2018 puanı sıralama 31
-
@qwerty1453 Ankara yüksel caddesi, mimar kemal ortaokulunun çaprazındaki apartmandan bozma bina hocam.
-
60 yds isteyen mgk den sonra burası da 92 den aşağı kapatmaz
-
@rootofallevil aynen burayı da kafadan iptal edelim
-
@rootofallevil p38 90,05 puanla 64 sıralamam var benimde yani 90,. yada 89 kapatır merak etme bu sefer:)
-
Daha az puan türü istediği için puanlar düşebilir bence de. MGK da çok puan türü vardı.
-
@sev-ren hocam rekabet kurumu alımı başvurular bitene kadar sonuçlanır mı hocam ne dersin? 14 kişi önümüzden çekilmiş olur. Merkez Bankasını kazanan kaç iibfli varsa onlar da çekilmiş olur çoktan
-
@rootofallevil hocam rekabet kurumunu hiç takip etmedim ama başvurulara kadar iş teftiş sgk teftiş açıklanır kaymaklık açıklanır guy ve dguy mülakat belli olur buda uzmanlık diye buralardan yüksek puanlılar başvurmaz. 2018 de açılan kurumlar açıklanmasa da yüksek kapatmaz gibi görünüyor artık yeter da ne bu 93ler falan:)
-
@sev-ren sadece kaymakamlığın açıklanması bile puanı iyi düşürür.
-
@islimbot helal olsun valla. Bana susarak ve yazmayarak küfretmeyi öğrettin.
-
Başvurular başladı, başvurusunu tamamlayan var mı arkadaşlar ? KPSS sonuç belgesi yüklenmiyor
-
İşkurun başvurusuna bak tihekin başvurusuna tık tık tık bilgilerin sisteme gelmesi zor mu ya e devlet üzerinden alsanıza şu başvuruyu bütün bilgiler otomatik olarak gelsin
-
@şeyhşamil-ps Ben ve arkadaşımda da aynı sorun var. Hangi çağda yaşıyoruz ya e-devletten yapmak bu kadar zor olmamalı. Yarın kurumu arayacağım.
-
İllet bir başvuru sistemi var başvuruyu yarıda bıraktım
-
Ben de yarıda bıraktım başvuruyu, hata verdi sürekli.
-
Ben başvuruyu tamamladım. Belge yüklerken bir sorun yoktu . Sadece en son kaydetmek istediğimde böle bir sorun ile karşılaştım ''HATA/ERROR[SINAV]:: Zorunlu Sınavlar / Required Exams : DİPLOMA NO''
Aynı sorun ile karşılaşan varsa ÇÖZÜM:Sınav Sonuçları
Exam Results kısmından kpss puan türünü seçip ekledikten sonra DİPLOMA NO sunu seçip ona da diploma numarasanı yazıp ekle dedim ve sorun çözüldü. -
diploma gönderirken onaylı örneğin fotokopisini göndersek kabul edilir mi?onaylı örneği boştan yere harcamak istemiyorum da
-
Arkadaslar transkript istemiş sistem ama tek foto ile nasıl yükleyecez iki üç sayfalık transkripti bana saçma geldi. Bende diplomanın arka yüzünü koydum ve kaydettim başvuruyu. Bu kadar çetrefile gerek var mıydı bilemedim
-
Transkript yükleme zorunlu mu? Yok elimde çünkü.