10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
Kurumların sinav yönetmeliğini değişmesi gerekiyor. Adam A dan atanmiş ama 90 puanı varmiş istediği yere başvururmuş. İki soru benden fazla yaptı diye bütün kurumları gezecek ben se sinavina bile giremeyiceğim. Böyle bir hak düz memurlar da veya öğretmenler de yok. Memur olmuşsan arkadan gelene engel olma kardeşim. Devletin kurumlarını deneme tahtasına çevirdiniz. 6 ay da bir kurum değişen aynı egoist bencil tipler. bu sistemde böyle bencillerin kurbanı oluruz.
-
Herkesin asıl hedefi olan P48 den 89 puan alan Kgk,Tedaş,Btk,Rekabet sınavlarına giremedi.
-
Ya aslında aynı göstergeli meslekler arasında geçişi önlemek için "serinleme süresi" getirilmeli. Şunu kastediyorum örneğin kişi gelir uzman yardımcılığını kazandı diyelim, kazandığı yılın takvim gününden tam bir yıl sonrasına kadar sgk denetmenliği il göç uzmanlığı gibi alımlara başvurmasının önüne geçilmeli. Aynı şekilde merkez uzmanlıklar arasında da en az 1 yıl geçiş yasağı uygulanmalı görüşündeyim. Tabi bunu yazdım diye lince maruz kalabilirim lakin hiç umrumda değil..
-
@rootofallevil benim yerime yedeklerden biri girecek senin yerin boş kalacak hala konuşuyorsun.
-
İlana başvuru bile yapmadım bence boş konuşan sensin
-
adam çalışmış kpss den puanını almış başvuru yapmış kim kimin hakkını yiyor bu ne saçma düşünce gitmezse yedeklerden başkası girecek yerine.. Sen çalışma kpss den yüksek puan alma sonra yok şurda çalışıyor yok benim hakkımı yiyor falan yok ya sende çalışsaydın yüksek puan alsaydın kardeşim engel olan mı vardı burda vakit kaybedeceğinize oturun kpss ye çalışın yüksek puan alın
-
Ya su hakci hukukcular bi eriyin gidin artik ya. Iki senedir annemin babamin yuzunu gormuyorum, sevgilim benle zaman gecirmiyorsun diye terk ediyor. Otur bi dusun ne kadar emek verdin bu yola acaba sen instagramda hayatini teshir ederken biz kutuphanelerde gece gunduz dirsek curuttuk.
-
İibfliler ne olursa olsun hiçbir konuda asla birlik olamazlar. Tamam herkes çok çalışsın kpssden 90-95 puanları alıp önüne gelen sınava başvursun. İstediklerine girsin istemediklerine girmesin. Özellikle merkez uzmanlık kazananlar taşra alımlarına da başvuru yapsın mazallah nispeten daha düşük puanlılar mesleğe torpille giriverir yoksa. 86 alanı süper zeki 85 alanı geri zekalı yerine koyan müthiş(!) bir sınav sistemimiz var.
Umarım mülakatta öncelikle işi olmayanlara, bankada çalışmakta olanlara, büro memurluğu gibi mesleklerde çalışanlara öncelik verirler de guyları falan hep elerler. -
@rootofallevil kendilerini görünmez sanıyorlar.
-
2016'da dersaneye kayıt olduğumda hocalarımız SGK için (benim pek ilgim yoktu) en azından 75 almak gerekir diyordu. Bugün 83 ile girememişim, döviz kuru gibi tüm meslekler değerlenmiş.
-
@aslan-reyiz, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
Eğer isim benzerliği değilse son dönem (107) kaymakamlık nihai listedeki 2 kişi sgk listesinde.
Umarım isim benzerliğidir çünkü bu artık son nokta bu kadar da olmaz.
-
@plansız, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@islimbot Arkadaşım sapla samanı birbirine karıştırmayalım belki sinirden böyle diyorsunuz bilemem ama yorumunuzla kurum içi sınavını meşrulaştırıyorsunuz.
kötü bir niyetim yok sadece empati yaptım gib yöneticileriyle. keşke daha iyi imkanlar sunsa da insanlar guy'dan kaçmak zorunda kalmasa ama bu durum maalesef kurum içi uzmanlık açtırmaya çalışanların elinde büyük bir koz olarak duruyor...
-
@plansız soyadları arslan, öztürk, yılmaz, çetin, doğan, yıldırım ve kaya gibi yaygınsa ve isimler de mehmet, ali, mustafa, hasan, hüseyin ve ibrahim gibi yaygın isimlerse ad-soyad benzerliği olabilir. kimseyi töhmet altında bırakmayalım.
amaaa soyadı yaygın olmayıp adları hilmi, doruk, erhan gibi çok yaygın olmayanlardan oluşuyorsa emin olabilirsiniz :))
-
İsim soyisim benzerliği olan 2 kişi var kaymakamlık/sgk listesinde ama paylaşmıyorum hadi.İnş benzerliktir.Ama 7 dguy onlarca guy olunca çok da benzer gelmedi.
-
Sanıyorum ki bazı arkadaşların hayattaki tek başarısı kpss alandan yüksek puanlar almak ve bununla kendilerini tatmin ediyorlar.
Hak hukuk mevzusuna gelince kendim mağdur olmasam bile gitmeyeceği halde başvuru yapanlar hak yemiştir kimse kusura bakmasın.
Ufak puanlarla kaçıran arkadaşlara geçmiş olsun. -
@rootofallevil dguy bölünsün elenirsem bir daha girerim bencilliğini unutmuyorum. Şimdi günlerdir çıkıp hak adalet demen komik ya
-
Arkadaş anlamıyorum,
A kişisi ve B kişisi olmak üzere 2 kişi 1. kurum ilanına başvuruyor, Kpss'de A, B'den 2 soru fazla yapmış ve 1.kuruma A atanıyor, atansın hakkıdır.
B'de "2. İlan geldiği zaman ona başvururum oraya da ben atanırım" diye düşünüyor. 2.ilan geliyor B başvuruyor. Ama A atanmasına rağmen bu ilana da başvurmuş. Ve 2.ilanda da kazanan A oluyor, B'nin umutları yıkılıyor.
Sonuç olarak bir tarafta 2 kurumu kazanan A diğer tarafta elinde hiçbir şey kalmayan B.
Bu mu adalet anlayışınız ? 2 soru fazla yaptığı için kendini profesör gibi görüp 2 soru altındakine bilgisiz cahil gözüyle bakan "sende çalışsaydın gezip tozmasaydın, sen haketmedin" diyen bencil zihniyetler. 85.4 puan alan haketmiş, 84.3 alan cahil, gezen tozan, emek vermeyen, bilgisiz kişi olmuş. Her ilana siz başvurun, bütün kurumları deneyin, hepsini gezin tabi hakkınız.
-
@beveridge-eğrisi ben de senin 1000 kişiyi tek seferde alsınlar sadece 2017 puanlılar girsin bencilliğini hiç unutmadım. Ayrıca sınava girmekte sınır yoksa puanımın yettiği yere kadar guydan dguya geçmeyi deneyebilirim bu beni bencil yapmaz. Neyseki gib duyarlı davrandı da kısmi alım yaptı en fazla iki alım daha yaparlar her biri 250-300 kişilik sonra uzun süre dguy defterini kapatırlar.
-
@rootofallevil Hocam guydan dguya gecmen cok hakkim sonuna kadar bende Sana hak veririim peki guydan sgkya bu nasil bir durumdur sence Etik mi
-
@croco açıklamanız çok güzel olmuş hocam. Öyle bir sistem düşünün 86 alanın süper zeki 85 alanın geri zekalı yerine konulduğu müthiş(!) bir sistem