28 Nisan Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı Sınavı
-
@ömrümüzkpss puaniniz ikametiniz neresi hocam
-
Ya bu ülke nasıl ayakta duruyor nasıl bu kadar vurdumduymazlar belli ki ihtiyaç var binlerce şube gişe al işte bari gişeye al ya
-
Dostlar ben güvenmiyorum bu bankalar çalışmak isterim işsizlik yüzünden . Halkbank bile kaç şubesi olduğu halde 1 yedek bile almadı 150 kadar yedek içinden istese alırdı hepsini ama insanı emeği düşünen kimse yok.
-
@ert1234 ülkenin ayakta durduğu falan yokki ayakta durmadığı için bugün bu olayı yaşadık
-
@ert1234 mülakatta uzmanlık icin secilemeyenlere gişe vs teklif edilir
-
Aranan arkadaşlar, sizi arayan numara direk insan kaynaklarinin numarasi mı?
-
@müzdarip93 hocam sizi arayan numara cep miydi 0216 li bir numara mıydi
-
Sakin olum gencler her iste bi nasip vardir , onumuzde kpss var ona odaklanin ordan atanmak daha zor ve daha uzun surec ama yapavak hic bisey yok malesef , insallah halkbnk acar ziraat acar o yuzden nefretinizi bugun kusup yarin derslere asilin zaman cabuk geciyor malesef biz ne kadar soylensek de hak mi adalet mi desek durumu degistirmicek , o yuzden bosverin onumuzdeki sinavlara ( umut edelm ki acilsin) onlara odaklanalim herkese gecmis olsn , kazanan arkadaslar da mulakatta kendnizi gostern elenince vakifa giremiyorsunuz bidaha aci ama gercek . İyi degerlendirin firsati , basarilar dliyrm herkese Allah yardmcmiz olsn 🤲
-
@fth-00 çok teşekkürler hocam
-
Hocam mail alan oldumu ??
-
Arkadaşlar pazartesi olacağını nerden öğrendiniz??????
-
@mrvblkk 21 ne kadar mail gondereceklerini soylediler ??
-
Arkadaşlar grup mülakatında katılan herkesi bireysel mülakata da çağırmışlar elenme olmamış ilk aşamada yani ben böyle duydum arkadaşımdan aksini bilen ya da duyan var mı ?
-
@maliyeciniss ben de bu şekilde biliyorum grup mülakatında bi nevi puan veriyolarmış.bireysel mülakatta o da etkili oluyormuş tabiki
-
@mrvblkk toplamda kaç kişi çağrıldı acaba ?
-
@maliyeciniss evet hocam öyle yapıyorlar
-
Ben buraya sınav sonrası belki de alım cok az olacak umutla beklemeyin dediğimde bir çok arkadaşımız bana hakaretler etmişti.Ben bu yönde olacağını biliyordum.O arkadaşa selamlarımı sunuyorum.
-
@cemresaygin kaç kişi alınacakmış? bu sene neden böyle oldu acaba
-
Aranan arkadaşlara mail geldi mi acaba mülakat süreci ile ilgili
-
arkadaşlar aranıp da mail alan oldu mu? 21 hazirana kadar gelir dediler hala bişey yok. eğer gelmezse mail, yine bu numaradan arayabilirsiniz demişti. olmazsa mesai bitmeden arayayım diyorum.