2.000-3.000 TL Telefon Önerileri
-
Mı 6 aldım bu başlıkta da bahsetmiştim. Yaklaşık bir sene oldu ve oldukça memnunum. Eşime de huawei aldık o da memnun. Tercihlerinizi bu iki telefon üzerine yapabilirsiniz. Diğerlerini inceledin mi diye soracak olursanız, LG telefonlar bir dönem iyiydi ama onlarda kronik bir sıkıntı var. 2 yılın sonunda telefon ana kart sorunu yaşatıyor. Samsung larda ekran gitmeye başlıyor. iPhone la için sürekli ekran camı kırılma riski taşıyor. Hızlı ve seri istiyorsanız elbette iPhone. Tabi fiyatlar burada uçuk seviyede. Çok hızlı olmasına gerek yok diyorsanız Çin üretimleri oldukça iyi
-
@antimülakat Xiaomi için garanti ile ilgili çok sorun olduğunu okudum bu konuda ne düşünüyorsunuz
-
@elinor-ostrom onu da çözdüklerini duydum hocam. Türkiye'de büyük bir teknik servis açıldığını duydum.
-
@elinor-ostrom vadiistanbul da satisi gerceklesiyor artik o yuzden fiyatlari da artti yani servisi de gelmis oldu.
-
Huawei mate 20 lite gayet iyi tavsiye ederim
-
@brzezinski benim de tercihimi bundan yana oldu
-
GM9 PRO almayı düşünüyorum acil bilgi verebilecek olan var mııı? Forumlara yorumlara filan baktım ama forumdan kullanan birisi de olur dese de yarın siparişi versem
-
@smithayran general Mobile dan uzak dur kardeşim. Ben kullandım. Malzeme kalitesinde ciddi sorunlar var. Huawei mate 20 lite veya xaomi note 3 pro tavsiye ederim
-
@andelib mate 20 benim de aklımda kalmıştı. Ben de discovery kullandım kötüydü tabi ama ne bileyim 9 proyu baya övmüşler ben de teknik özelliklere filan bakınca iyi gibiydi. Sağol dostum cevap için.
-
Huawei yaşanan son gelişmeler telefonda bir değişime yol açar mı?
-
Huawei P20 Mate aldık. Bu civarda bir paraya oldukça güzel. Beklentileri karşılıyor dostlar.
-
@smithayran General mobile discovery ilk telefon iyiydi yani ben kullandım hata vermedi. İkinci ve devamı seri hep kötü dediler ama bilmiyorum.
-
2200 gibi güzel fiyata mate 20 lite aldım hayırlısı olsun
-
@smithayran hayırlı olsun. Güle güle kullan. Başlığa da yaz hocam telefon hakkında görüşlerini.
-
@antimülakat sağol hocam. ara ara ileti girerim telefon hakkında.
-
Çok kararsızım ben de. Mate 20 lite, mi redmi 7
Veya samsung A50 arasında bir seçim yapacagim gidip geliyorum. Kullanan arkadaşlar mutlaka görüşleri yazalım. -
@davetsiz Bugün mate 20 lite aldım 2200e f\p olarak çok iyi ama dersenki 500 daha veririm bir adım önde olurum A50 al. Redmi7 yi tam olarak bilmiyorum ama ben zaten o markaya güvenemiyorum.
-
@smithayran mesela hangi yönden önde olurum?
-
@davetsiz A50 super amoled ekran yani daha az pil yer ve daha uzun ömürlü. Pil 4000 yani daha büyük. İşlemcisi bir tık daha iyi. Grafik tasarımcısı daha iyi. Şebekeden görüntülü konuşma var. Kamera çok az daha iyi. One 1. 1 kullanıyor bu da güzel. 9 pie ile geliyor ve 3 güncelleme daha alır yani uzun süre güncel kalır. Bluetooth 5 kullanıyor. Bence fiyat farkına yeterli özellikler var ama mate 20 lite da tam orta üst segment ve her ihtiyaca yeterince karşılık veriyor. Bence A50 amoled ekran ve 4000 lik pil ve oneui 11 9pie ile fark açıyor. Bunlar da sıradan telefon kullanıcısı için biraz lüks o yüzden mate 20 aldım. Sizn için de hayırlısı olsun
-
@smithayran hocam amoled için ben de tam tersini duydum. Daha çok pil harcadığını söylüyorlar. Hatta bu yüzden tam sipariş verecekken vazgeçtim.