adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
@i̇khumuma klavye işi zor hocam bende kursa gitmeyi planlıyorum kesinlikle çalışmadan girmeyin
-
@adam-keeynes ben bi denedim de 85 civarı yaptım herhalde bi kaç haftalık çalışmayla 90 ı geçerim
-
Beyler başvuruları yarın direk adliyeden mi yapacağız , e devlet üzerinden herhangi bir durum var mı yapılacak bieln varsa sevinirim. Birde bu başvuru formu dedikleri şeyi nerden temin edebiliriz?
-
Teknisyen de alıyorlarmış sanırım
-
arkadaslar 71 puanim var p3 ten girme sansim var mi ? bu puanlar neye hangi oranlara gore hesaplaniyor
-
@hayhuy var hocam. Durumları değerlendirip hangi komisyonda puanlar düşük kapatır bunu düşünmeniz gerek. Size şu taban puan listesi ile daha rahat yardımcı olalım.
https://www.tercihiniyap.net/m/taban-puanlari/infaz-ve-koruma-memuru-taban-puanlari-2017-h4596.html
-
82 puan ile hangisine başvurmalıyım sizce
-
Katiplikler için 140 kelime yazmak gerek bir de iş yükü biraz daha zor sanırım. Ben izmir tarım krediyi bekliyorum olmazsa son günlerde 80 puanla denizli ikm ve mübaşirliğe başvurmayı düşünüyorum. ikm olsa hoş olur herhal
-
@smithayran bir çok İl 90 95 le kapadı hocam klavyede geçen alımda . 140 ne yaptın ya
-
infaz koruma için başvuruyu ankarada nereye yapacağız acaba?
-
@iktisatsever sıhhiye adliyesi olması lazım.
-
@adam-keeynes hocam herkes 90 üzerine çıkıyor alınmak için en az 120 yapmak lazım diye biliyorum ama demekki komisyonlarda değişiyor. Eksik bilgi yorumlamışım k.bakmayın
-
Arkadaslar başvuru için bilgisayar belgesi ya da dersini almak mi gerek İİBF mezunuyim
-
@jamiryoo dersi almak yeterli.
-
@antimülakat tesekkurler bilgi icin fakat sunu ogrenmek istiyorum bu puanlar ham kpss puani mi yoksa mulakat etkisi falan var mi ndye gore bu puanlar
-
Bugun kardesim basvuru yapti. İnternetten istenen belgelern yani sira izmir adliyesi bedelli askerler icin de belge istedi ama tam olarak ney bilmiyorum. Basvuru formuna resminizi yapistirin bir tane daha yaniniza fotograf alin istiyorlar cunku. Onun disinda bisey istemediler. Herkese basarilar.
-
@hayhuy listede ilk yer alacağınız puanlar sınava katılım şartı için kpss puanı. Genel hesaplamada farklı durumlar var. Katiplikte 90 saniyede kaç doğru kelime yazdığınız ikinci aşama oluyor. Son aşama da mülakat sınavı.
-
Zabıt katipliği ve icra katipliği için 2 sine birden aynı anda başvuru kabul ediyor haberiniz olsun arkadaşlar eskiden böyle uygulama yokmuş ama bu sene kaldırıldı gibisinden birşey dedi adliyedeki memur sınav saati aynı gösteriyor dedim zaten belki birine girme şansınız olur kpss puanına göre biz başvuru alıyoruz dedi ikisi içinde
-
merhaba arkdaşlar ilk defa başvuracam nasıl yapılıyor yardımcı olabılır mısnz
-
72 puanla icra ya da zabıt için şansım var mı? Bir de il seçiminde nelere dikkat etmeliyim? Ne önerirsiniz