adalet bakanlığı memuru alımı 2019
-
Üniversitedeki bilgi teknolojileri dersini almış olmak yeterli demi, yanlış anlamıyorum ?
-
Orgun egitim yoluyla bilgisayar dersi diyor. İkinci ogretim kabul olmuyor mu? Bilen var mi arkadaslar?
-
Şu dönemde güzel alım gerçekten. Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Psikolog ve sosyal hizmetler oldukça sayılar.
-
@busus yeterli oluyor hocam bilgisayar sertifikası şartı katı biçimde aranmıyor. @pes-etmeyen-biri yeterli oluyor.
-
Arkadaslar İİBF başvuracagi kadrolar hangileri acaba
-
Bu klavye zor mu beyler ya ne diyorsunuz yapılır mı oradaki klavyelerde?
-
@burcuburcu tesekkur ederim hocam. Peki hem zabit katipligi hem de icra katipligine girilebiliyor mu?
-
Beyler hem zabit katipliğine hem icraya hem mübaşirliğe başvuru olmuyor. Yalnızca bir tanesi olağan. Çünkü hepsinin mülakat tarihi aynı gün ve aynı saat yazıyor. İcra ve zabit katipliği in uygulama sınavı aynı gün
-
@jamiryoo zabıt katibi, icra katibi, mübaşir kadrolarına başvurabilirsiniz.
-
2018 Mübaşirlik alımı taban puanları var mı arkadaşlar.
-
@busus iki farklı ilan olduğu için girilebiliyor aslında ama tarihlerini filan aynı güne getirme durumları olabiliyor.
-
@aybala bundan önceki alımda bir çok adliye 70 civarında kapattı. Son 2016 KPSS alımıydı çünkü ama bu ilk 2018 KPSS alımı bir çok yer 80 civarında kapatır.
-
@burcuburcu Adana'nın taban puanını merak ediyorum. Biliyor musun acaba.
-
@aybala en son bu liste var taban puanları için: https://forum.tercihiniyap.net/topic/715/katip-i̇km-mübaşir-alımı-taban-puanları?page=1
-
70e dusse keske ya izmir
-
@burcuburcu teşekkürler
-
uygulamalı sınav F klavye ile mi oluyor Q klavye ile mi oluyor arkadaşlar. bir bilgisi olan varsa söyleyebilir mi?
-
@sınavzede34 şunu bi cevaplayın arkadaşlar ya
-
@i̇khumuma istediğinizi seçebiliyorsunuz hocam
-
@adam-keeynes eyvallah hocam