Eksisözlük tercihinyap başlığı
-
Arkadaşlar merhaba, ekşisözlükte hakkımızda bir başlık açılmış lakin altında garip iletiler var. Forumda ekşi üyeliği olan arkadaşlar başlığa platform hakkında bilgi verebilecek birer entry girebilirler mi?
https://eksisozluk.com/tercihiniyap-net--5316225 -
benim hesabım şu an çaylak, yazar olursam tanıtan bir şeyler yazarım.
-
Sadece reklam muhabbeti dönmüş ama biz forumdan reklamı kaldırın dediğimizde adminler olaya hemen el attı. Şimdi ekşi de reklamları kaldırın deseler kim umursar? Bir şeyler yazalım, YEDİRMEYİZ.
-
platformdan haberi olmayan hala çok insan var. Üstelik çoğunluğu KPSS'ye hazırlanıyor. En azından bir kere görmeleri açısında iyi bir fikir.
-
@burcuburcu İşte burası doğru hem A grubundan hem B grubundan kaç kişi oldu forumu ilk kez benden duyan demek ki biraz reklama ihtiyaç var
-
hazırda bir tane, yakınlarda onaylanacak 2 tane hesabım var. varsa istediğiniz bir şey yazayım benim aklıma gelmedi bu saatte.
-
Memurlarda yıllarını geçirenler burda kendi evinde hissederler. Hangi sorunumuza el attılar ki? Eksisozlukte onlarla ilgili başlıkta var ama övenlerde olmuş, yerenlerde.
-
@Leyla92 bence burada güzel bir kpss forumu ve sitede bilgilendirici içerikler filan olduğunu yazsanız bile faydası olacaktır.
-
Ne övülmeye ne de yerilmeye çok takılan bir ekip değiliz. Herkese faydalı olmak adına bir platform oluşturduk. Oluyorsak ne mutlu bize. Bir de forum sayfası hepimizin bunu da defalarca yineledik. Bunun farkında olan kişilerin burada olması bizi mutlu ediyor.
-
Ekşiye bir şey yazana kadar şifre uçup gidiyor. Nasıl bir sistem yapmışlarsa girmek bir dert bir şeyler yazabilmek daha büyük dert.
-
Sadece bu forumdan faydalananlar çevresine duyurup davet etse yine yeterli olur. Bu forumda trollük yapacak değil insanlara faydalı olacak kişilere ihtiyaç var bence. Elbette goy goy da yapılacaktır ama o da belli başlıklar altında tabi ki yapılabilir ancak ciddi konuların altına absürd yorumlar yaparak trolleyecek insanlar bence forumda olmasa da kayıp değil.
-
dostlar hesabı olanlar lütfen şuraya ufak bir destek atsın. Bizi epey gömmüşler. Reklamı ön plana çıkarmışlar, bizde forumda reklamdan rahatsızlık varsa bizde bilelim.
-
@Antimülakat tercihiniyap.net’te reklamdan ziyade bir şeyleri okurken devamlı sayfanın başına çıkıyor.Sayfanın sonlarındayım bir şey okuyorum birden başlarda buluyorum kendimi.
-
@ygmr Muhtemelen reklamdan kaynaklanıyor dostum, siteyi telefondan okumak istediğimde bu söylediğiniz çok fazla oluyor, o yüzden tercihiniyap.net e bakacaksam bilgisayara erteliyorum:/
-
@ygmr bu konu aslında sayfa yenilenme süresi ile ilgili. Bildiğiniz üzere bir sitenin otoritesini bir kaç unsur belirler:
Siteyi tıklayan sayısı
Sitenin tıklanma sayısı
Tıklayanların geçirdikleri sayfa sayısı
Ve son olarak tıklayanların sitede geçirmiş oldukları süre.Sayfanın yenilenmesi demek yukarıda bahsettiğim 2. ve 3. maddelerle ilgili. Bunların ülkemizde ve hatta Dünya'da bir standartı var. Bu standart neredeyse bütün siteler için aynı veya birbirine çok yakın. Yani kimi sitelerde 2 dk bir kez kimilerinde de 2,5 dk da bir kez. Tabi forumda sizlerin geçirdiği süre uzun olunca ister istemez bu yenilenmeler göze batıyor. Aslında standartın olabildiğince aleyhe olan tarafında kullanmaya özen gösteriyoruz ama yine de teknik işlerden sorumlu arkadaşımıza bu konuyu yeniden iletelim. Yapacak bir şey varsa yapmaya çalışalım.
-
@Antimülakat çok teşekkürler.
-
@plansız evet olabilir hocam ben hep telefondan kullanıyorum.
-
Ekşiyi tatlıyı boşverin şimdi ülkede kamusal alanda sigara içmek yasaklandı. Yedik mi şimdi naneyi:)
-
@Antimülakat reklam konusu değil de yenilenme süresi, sayfa yapısı gibi bazı altyapısal yada teknik noktalarda haklılık payı var. Yarın gün içerisinde güzel bir el atıp yazarım
-
@Antimülakat Merhaba;
Burasi bizim icin cok degerli bir site ama reklamlar gercekten kullanici deneyimini olumsuza cevirecek kadar fazla. Icerigi kapatacak duzeyde reklam koyuyorsunuz ve kullanicilar aradigi seyi bulamadan siteden cikabiliyor. Hatta bazi kullanicilari baska platformlara veya nadiren buraya girmeye itiyor.
Bence burasi ise girene kadar iki uc baslik takip edip sonra sonsuza kadar girilmeyen bir platformdansa; kamusal ve kurumsal iletisimi gelistirmek, burokrasideki sorunlar, Iibf-sbf mezunlarinin degerlendirmeleri, kamudaki yapisal problemler gibi konularin daha fazla tartisildigi ve uyeligin degerli oldugu bir forum olmalidir.Siz ön baskı yaptınız ben de ön çürütme yapayım ticari kaygilariniz forum kullanicilarini ilgilendiren bir sey degil pay sahiplerini ilgilendiren bir sey; kullanici memnun degilse buna bir care bulunmasi gerekiyor. Tesekkurler.