2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı Mülakat Süreci
-
bu şuan girenlerden duydukların de mi kardeşim. yoksa önceki mülakatlara nazaran mı bunu söylüyorsun ?
-
@parpp evet bu senekiler toplamda 3-4 kişiden duyduklarımı harmanlayarak genel bir değerlendirme yaptım
-
@erdmkrby inşallah muhasebeden ve vergi hukukundan soru sormuyorlardır. sorarlarsa bir rakibiniz elenmiş gibi düşünün
-
Neden kimse bisey paylaşmıyor
-
Arkadaşlar ben bugün girdim sorular 1. Cumhurbaşkanlığı Ofisleri hangileri, nasıl kurulurlar, nasıl personel istihdam ederler?
2. Libor faiz oranı nedir, nasıl oluşur?
3. Enflasyon hedeflemesinde başarı koşulları nelerdir?
4. Hatırlayamıyorum. -
@skarahan46 geçmiş olsun hocam. Ortam hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?
-
@skarahan46 bunlar nasıl sorular arkadaş ya
-
Komisyonda sanırım 6 kişi vardı. Kendinizi tanıtın diye başladı. Sonra dediğim soruları sordular. Güleryüzlü idiler. 10-12 dakika sürdü.
-
Diger girenlerde yazarsa daha iyi yorum yapilabilirdi. Size mi denk geldi acaba boyle
-
Bende bilmiyorum sayıştayın girişinde telefonları alıyorlar bir kafeteryada bekliyoruz sırası geleni çağırıyorlar mülakattan çıkan direk aşağıya iniyor bekleyenler göremiyor onu
-
Acaba bugun sonuclar aciklanir mi arkadaslar
-
@maliyaz69 ihtimalen Hocam. Geçenki alımda gece 00.00 gibi açıklandı. Ondan önceki sene akşam 8 gibi diye biliyorum.
-
Benin tahminimde bugün açıklanacağı yönünde. Herkesin hakkında en hayırlısı olsun inşallah.
-
Artik beklemesek keşke
-
Evet Arkadaslar aciklandi. Hayirli olsun diyemeyecegim. Neden mi. Cünkü emek verenin kazandigini düsünseydim derdim. Hem test hem klasikte ilk 20 de olup elenmek kolay degil. . 2019 sayistay sinavinda mulakata kalmak hic kolay degil. Ama şunu anladim referansin varsa varsın. Ne kadar çalışırsan çalış . Şunu söyliyim hakkimi benim gibi hakki yenen tüm arkadaslara yazık ettiler. Ben kendim adina sunu diyim güclü referanslariyla kazananlarin ne bu dünyada ne de ahirette mutlu olsunlar . Allah a havale ediyorum. Benim gibi magdur olan tum arkadaslara da hayirli kapilar acilmasi dilegiyle....
-
Bu sefer puanlar da yazılmamış yedek de yok ilginç
-
Sayıştay'ın iki sınavının mülakatına hak kazanan 30 kişiden 11 kişi alınmış. Kazananları tebrik ederim.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim.SGK bekleyen varsa feragat etseler güzel olur.
-
sayıştay kazanıp da işkur mülakatına girmiş olan varsa onlardan da feragatlerini bekliyoruz
-
Sayıştayı kazanıp sgk listesine olan 8 arkadaşımız var. Pazartesiden itibaren sgk dan feragat verirseniz mutlu oluruz. Hepinize hayırlı olsun rabbim yolunuzu açık etsin.