@YunusEmre_58, içinde söyledi: GUY 2018 MÜLAKAT KAZANANLAR
İstanbul için çağırmalar yakında inşALLAH başlayacak arkadaşlar
Bilgi olduğunu birinci elden teyit etmiş oldum Tebliğ için davet edilen ilk grupta ben de yer alıyorum, teşekkürler.
@bydaler hocam çok teşekkür ederim yanıt için buna sevindim
@duman bir grup mu bir kişi mi ben sadece bir kişinin başladığını duydum o da gvs si biteli çok olmuş 20 günden fazla
@sanchez06 başlayan arkadaşım var icerden bi tanıdığım yok:)
@şampiyon 5 6 kisi kadar
@duman darısı bizlere olsun inşallah kardeşim:)
Arkadaşlar haftaya Ankara için 40 küsür kişiyi de aramaya başlayacaklarmış Başkan onayına çıkmış sadece
@şampiyon ikametleri neresi aceba bilginiz var mı? hani bir şehirdeki herkes olabilir mi diye soruyorum.
@meriv o konuda bi bilgim yok maalesef
İzmir için aranan ve işe başlayan var mı arkadaşlar ? Beni geçen hafta cuma aradılar askerlik durum belgesinde tecil tarihi güncel değildi onu tekrar gönderdim whatsapptan .
@vlkrt ben daha hiç başlayan duymadım hocam. Size işe başlama ile alakalı bir şey söylediler mi ?
@burc6 söylemediler sadece belgemin güncellini gönderdim büyük ihtimalle gvssi gelenlerin son kontrollerini yapıyorlar . Sizi aradılar mı ?
@vlkrt hayır aramadılar hiç
Temenni mi bilgi mi var hocam ?
İstanbul için 105 kişi çağrıldı İstanbul vergi dairesinde isimler açıklandı arkadaşlar hayırlı olsun
Ankara'da telefonla mi arıyorlar listemi yayınlıyorlar acaba?
Bilgi olduğunu birinci elden teyit etmiş oldum Tebliğ için davet edilen ilk grupta ben de yer alıyorum, teşekkürler.
Aydın hakkında hiç bilgisi olan yok mudur acaba?
Zonguldaktan da ses seda yok. Kazananlar kim onlardan bile ses yok.
Istanbulu kazananların eğitimi istanbulda mi olacak ankara da mi yapılacak